Ömer Bayram, Babel, Akbaba Yeter Artık Terim

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Ya kardeşim 5 yaşındaki çocuk Babelden ya da Ömer Bayramdan bu takıma bir fayda gelirse on zarar geleceğini bilirken, yetmiş yaşına merdiven dayamış ft göremiyor mu.

Amacı ne bu adamın sıkıldım artık ulan ben her maç oyuna babelin, Ömer bayramın girmesinden. Ft ya senin devrin bitti gerçekten futboldan anlamaz bir hale gelmişsin ya da haksızlık yapıp formayı adaletli dağıtmıyorsun.

Abi biz Ömer bayram ile neden sözleşme yeniledik? Daha birkaç sene önce şampiyonluk kutlamasında bir hayalim var diye şampiyonlar ligi müziği ile sahaya çıkan terim değil miydi? Peki sol açık ya da sol bekinde Ömer bayram olan bir takımı clde başarılı olması ne kadar mümkün?

Yeter be babeline de bayramına da akbabana da yeter sıkıldım artık, takım kötü falan değil, adaletli dağıtılsa forma bu takım gayet iyi bir takım. Ya Mostafa diye bir adam var mükemmel Bir yetenek, adam resmen bitirdi bu çocuğu lan.

Bu takıma mükemmel Kondisyon ile gelen her topçu kağnıya dönüşüyor bunu görmüyor musunuz abi? Ft bu takımın sahibi değildir, bu takıma yazık etmektedir.

Geri
Üst Alt