Ömer Bayram Galatasaray'da İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takıma seçildiği için anamızın liginde yerli ama Uefa nezdinde kendisi yabancı kontenjanında. Hatırlatırım :)

Oyunculuğuna gelirsek;
Çok sıradan bi sol bek diyordum hep, ama geçen sene bi kaç maçta fiziksel olarak çok aşama kaydetmiş gördüm. Dikkatimi çekti.
Yuto iyi profesyonel, zaten maçların çoğunda oynayacak. Bu da yedek olarak idare eder denebilir ama 750bin euro az para değil.
Ben alınmamasından yanayım. Keskin tek bi özelliği olsa isterdim, ama yok bence.
Saha içinde çalışkan takım oyuncusudur lakin savunmada kolay kayboluyor gibi geldi bana. Pas kalitesi fena degil.

Ben Bolunun solbekini istiyordum asıl.

Ömer Bayram baya iyi bir sol bek temposu tam istediğimiz seviyede hücum gücü yüksek ortaları baya etkili yaşı da 27 altyapısı da hollanda olması baya avantajlı olacak. Nagatomo'nun dinlendirileceği maçlar olacaktır sezon da kupayla beraber 20 maç seviyesini görebilir. Nagatomo kolay kesilecek oyuncu değil ama en azından forma rekabetine sokmak iyi olur
Sağ bek: Mariano - Linnes
Sol bek: Nagatomo - Ömer Bayram

Bazı maçlarda yedek oyuncular Linnes ve Ömer Bayram oynasa bile tempo oyununda bir sıkıntı olmaz hatta yaşları gereği daha da tempolu oynayabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt