Ömer Bayram İlk Maçında Asist Yaptı

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
1538201429352.webp

Galatasaray'ın yeni transferlerinden milli futbolcu Ömer Bayram, Süper Lig’de BB Erzurumspor’a karşı ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi. 11’de başlayan Bayram, 90 dakika sahada kaldı ve 1 de asist yaptı.

Galatasaray’ın transferin son günü Akhisarspor’dan kadrosuna dahil ettiği milli futbolcu Ömer Bayram, ilk sarı-kırmızılı forma heyecanını BB Erzurumspor’a karşı yaşadı.

Türk Telekom Stadyumu’ndaki karşılaşmaya Teknik Direktör Fatih Terim tarafından Yuto Nagatomo’nun yerine 11’de görevlendirilen Bayram, 90 dakika sahada kaldı.

Başarılı sol bek, 74. dakikada sağ taraftan kullandığı köşe atışında Maicon'a gol attırdı.

Fanatik

asisten ziyade iyi oynadı. ins ilk maçın verdiği gazla olan bir şey değildir. kendini bu şekilde hazır tutarsa her zaman alır formayı.

iki kez denediler , çalışılmış pozisyondu .ilkinde serdar atamadı ama maicon affetmedi.

ben ortalarını beğendim , çok iyi yerlere de kesti ama eren hep başka yerlerdeydi.

iki kez denediler , çalışılmış pozisyondu .ilkinde serdar atamadı ama maicon affetmedi.

ben ortalarını beğendim , çok iyi yerlere de kesti ama eren hep başka yerlerdeydi.
bence öyle değil. maç sonu en iyi ortam değildi ama gol oldu demiş ömer.

hem milli takımda hem de bizde 40 yıllık topcu gibi oynadi

demek anadolu takımlarında iyi oynayıp büyük takima gelince de iyi oynayabilen topcular varmış

salih dursun, veysel sari, tarik camdal niye oynayamadı irdelenmelidir

fena değil bence.oynadıkça dahada alışacak takıma. yedek için son derece ideal, fiyatı maliyeti gayet uygun daha ne isteriz ki

Tepkiden korkarak oynuyor o kadar belliki. Rahat değil adam vasat mı değil iyi mi oda değil ama samurayın dinlenmesi için mecburuz bu adama yapacak birşey yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortaları arka direğe doğru kesti bir kardeşimiz oraya doğru koşmayı deneseydi keşke

Geri
Üst Alt