Ömer Bayram: "Kaptan olarak takımı ayağa kaldırmak istiyorum"

Dun o alisildik maestro performansindan cok uzakti.

Takimin kaptanlari:muslera,arda,omer,feg

Duran topculari:cica,aytac,pva,omer

Penalticisi: pva

Kalecileri:muslera,fatih,cipe

Bekleri:yedlin,omer,pva

Oslari:aytac,taylan,berkan asuncao

Oyun akli:arda,feg,babel

Fwleri:diagne,halil,mohammed

Transferleri: pva,asuncao,bay,morutan,cica

Harcadigi total para:25-30 m euro

Ligde:kume dusmeme mucadelesi veriyor

Kupa:2.lig takimina elendi

Seneye avrupaya gidis:yok

O kadar transfere ragmen kac transfer lazim:en az 20

Sorumluya ne oldu: lehine tezahurat yapildi

Birisi beni tokatlayip bunun saka oldugunu soylesibn,bunlarin paralel evrende yasandigina inandirsin

1642750664763.webp

Ömer Bayram Kaptan ya. Allah belamızı vermiş bizim.

Rüyasında bile Galatasaray'ı göremeyecek adamlar takım kaptanı birine yanarken oyuna giren Arda takıyor kaptanlık bandını ...

devre bitmeden yenilen ilk gol mü? veya yiyen ilk biz miyiz? niye bozuluyor ki sizin o sictigimin konsantrasyonunuz? cocuk musunuz cik oyna adam gibi 45 dk var daha.... maglup girip cevirdgimiz maclarin haddi hesabi yok. yazik kimlerin eline kaldi koca kulüp

Ben kendisinin yerinde olsam ve bir kaç maç üst üste kendimi izlesem sağ ayağımı keser atarım. Profesyonel bir oyuncunun hele de büyük takım forması giyen bir oyuncunun ters ayağını sadece yürümek için kullanıyor olması kabul edilemez. Bir insan ters ayağı ile topa iyi vuramayabilir ama ters ayağının içi ile top kontrol edemeyip sürekli kullandığı ayağının dışını kullanması, içeri katederken top sürerken yine ters ayağı ile topa dokunmadan sürekli kullandığı ayağının içini ve dışını kullanması rezalet bir durum.

Hayatında tek bişeyi kaldırabilirsin, onun da bize faydası yok, o yüzden git!

Geri
Üst Alt