Ömer Bayram: "Liderliğimizi korumak için ne gerekiyorsa yaptık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1613321438323.png

Futbolcumuz Ömer Bayram, Kasımpaşa’yı 2-1 yendiğimiz maçın arından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Galatasaray olarak topa hakim olan bir anlayışlarının olduğunu ancak saha şartları nedeniyle bunu yapamadıklarını belirten Ömer Bayram, üç puana ulaştıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Ömer Bayram, “Ülke olarak bu sabah acı bir haber aldık. Milletimizin başı sağ olsun. Böyle oynamaya aslında alışık değiliz. Galatasaray olarak topa sahip olan ve oyun kuran taraf olmak istiyoruz. Saha şartları, havanın böyle olması oyun sistemimizi değiştirdi. Üç puanı almak için ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyorum. Üç puana odaklandık. Onu da uzun topla, ceza sahası içinde Henry’nin penaltı kazanmasıyla aldık. Güzel bir maç oldu diyemeyeceğim; ama bizim için önemli olan üç puan almak ve liderliğimizi korumaktı. Bunun için ne gerekiyorsa yaptık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kasımpaşa’ya da başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

her defasinda bidon gibi yere yigilmasina bayiliyorum

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Sol bek olarak oynamamali.
Sol bek linnes varken sağda yedlin Ömer orta sahada fark iki olunca alınacak oyuncu yada sol açık oynat topu alıp faul alsın .
Duran topta bu adamdan daha iyisi yok bu takım kalitemizin düşük olduğunu gösterir .

Ben bugun etoboyu da cok begendim gedsonuda saha gedsona gore olmasada inanilmaz mucadele etti fiziken yikilmadi haftaya alanyada yagmur olmazsa cok iyi bir sahada kesinlikle taylan belhanda ve gedson oynamali

Ömer mümkünse sen liderliğimizi korumak için birşey yapma kardeşim.

Futbol tarihi kendini bilardo topu zanneden bir futbolcuda gormus oldu sayende. Kosarken ya kendi kendine takilip yada rakibe carpip dusen bu adami sahaya surmek icin aklini yitirmis olmak lazim. Takimin en iyi duran top kullanan adami olmasi 4 yildir cektigimiz Belhanda eziyetinin boyutlarini anlatmaya yeter.

Futbol tarihi kendini bilardo topu zanneden bir futbolcuda gormus oldu sayende. Kosarken ya kendi kendine takilip yada rakibe carpip dusen bu adami sahaya surmek icin aklini yitirmis olmak lazim. Takimin en iyi duran top kullanan adami olmasi 4 yildir cektigimiz Belhanda eziyetinin boyutlarini anlatmaya yeter.
Kesinlikle katılıyorum . Belhanda Babel emre akbaba Ömer bayram sarmalindan nasıl kurtulacağız hoca belhanda ile uzatılsin falan demiş diyorlar geçen Abdurrahim emre akbaba ile anlaşırız diyor .Bu adamlar antrenmanda Maradona sahada maldonado galiba

Ben de beğenmiyorum ama kalitesiz değil. 400.000 Euro'ya oynuyor, fiyat/performansı iyi,
yedek kalınca sorun çıkarmıyor, yerli alternatifi için iyidir ileride yabancı sınırı falan getirirlerse diye

Hazir sezon sonu sözlesmesi bitiyorken bu futbol fukarasina da yol verilmeli, ama hoca maalesef kontratini uzatacaktir.

İyi niyetini takdir etsemde 11’de görmek rahatsız edici. Bir aralar orta sahada kullanıldığında zayıf takımlara karşı direnç katıyordu. Şimdi iyice fabrika ayarlarına dönmüş. Topu kontrol edişi, sürüşü, paslaşması çok yetersiz kalıyor.

Geri
Üst Alt