Ömer Cansever: "Bütçemiz 3 milyon Dolar"

rezillik resmen.

10 milyon dolardan aşağı herhangi bir bütçe "biz hiç bir şey istemiyoruz" demektir.

karşıyaka kaç milyon dolarlık bütçeyle şampiyon olmuştu acaba ?

Bursada ligi kazandı düşük bütçeyle futboldada 20 milyonla oynayalım o zaman ne güzel mantık be fb kaç yıldır 20 + milyonla oynuyor şampiyon oluyor verdiğin örnek 40 yılda 1 şampiyon olan karşıyaka.

Hey maaşallah.

Bu para 5 haftalık idman için yeterli, 6. hafta oyuncular idmana çıkmadı haberini alırız.

Adam gibi bir sponsor bulamıyorsanız neden bu klübü yönetmeye talip oluyorsunuz.

Hiç harcamayın kardeşim.Alt yapı ve sadece genç yerli oyuncularla devam edilsin.Hedef falanda konulmasın.

3 milyona harca ondan sonra utanmadan hedefimiz şampiyonluk dersin. Şubenin başında hava atsınlar, egolarını tatmin etsinler.

Ama taraftar taraftar değilki tepki koysun.

Subenin bir geliri olmadigi icin giderini dusuk tutma zorunda . Futboldan gelip de buraya aktaramayiz

Sponsor acisindan da bir cazibesi yok takimin , play off yapamamis , avrupada artik ismi pek kalmamis , kendine ait salonu ve sinerjisi de yok

Gidim gidim ilerleyecegiz artik

Artik kulupler odemeleri gereken vergileri odememezlik yapamayacak

Ama odedikleri her kurus da amatore geri donecek

Bu bir nevi mecburi alt yapi harcamasi demektir . Gelecek seneden itibaren bu hadise mutlaka amator sporlardaki alt yapiyi guclendirecektir

Basketbol tum kuluplerde amator diye mi siniflandirilmis onu bilemiyorum

Tabi hepsi basketbola degil , sutopu , kurek , acilirsa tenis , binicilik hepsine pay ayrilacak

Geri
Üst Alt