Ömer Erdoğan: "Kenar ortası dışında rakibe pozisyon vermedik"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
EyEdjQgWEAAacSo

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan 3-0 kazandıkları Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ömer Erdoğan: "Oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum. İlk dakikadan itibaren inanılmaz disiplinlilerdi. Her şeyi çalıştığımız gibi sergilediler. Kenar ortası dışında rakibe pozisyon vermedik. Biz her takıma saygı duyuyoruz ama hiçbir takımdan korkmuyoruz.Oyuncularımızın da bu çalışmanın karşılığını aldıkları için mutluyum. Oyuncularım bugün yüreklilerdi, maçın son dakikasına kadar pozisyon aramaya devam ettiler.

Oyuncuları buraya gelmeye ikna ederken, 'Size söz veriyorum, keyif alacağınız bir futbol oynatacağım' demiştim. Oyuncuların da buna karşılık vermesi, bizi mutlu ediyor.Diouf'un kaybolan iki senesi olmuş. Buraya gelmesi için çok uğraştık. Geldiği günden beri, sağ olsun tecrübesiyle çok şey kattı. Sadece hücum oyuncuları değil, herkes çok karakterli.Takım olmak bu demektir. Bugüne kadar başarıyı böyle elde ettik. Çok geniş bir kadromuz yok. Takım içinde güzel bir arkadaşlık edindiler, inşallah bunun devamını getiririz."

De Marke

Yarro gibi top oynadınız abartmayın. İyi olaydınız en az 5-6 olmuştu. Ama doğru pozisyona bile giremedik.

Marifet mi bu Ömer efendi zaten bu takim pozisyona giremiyor ki senin bir katkin olmamiştır emin ol

dostum rakibin yoktu sahada yahu :D şu tipleri de futbol profesörü yapıyoruz bir saat konuşturuyoruz...

Bu senin basarin degil biz zaten pozisyona falan giremiyoruz omer hoca

Zaten bizim sorunumuz bu, gobekten gelememek ama sunu soyleyeyim fener, bjk falan da boyle yeniyor. Tek fark yan toplari daha iyi kullaniyor. Serdar atiyor, Abu atiyor bilemedin Vida yada Larin veya Ozan. Oyle ortadan gelen buyuk takim mi var ligimizde ? Falcao'nun vurusu falan girseydi gorurdum ben seni :) Yine yenilirdik de hani yan topun onemi acisindan diyorum.

Bizi yenemeyeni dövüyorlar zaten. O yüzden fazla böbürlenmene gerek yok Ömer efendi. Siz de bir bok oynamadınız.

Haftaya yer dört tane oturur mabadının üstüne. Sizde bir halt olduğundan değil, bizimkilerin acizliğinden aldınız maçı ömercim

Zaten başka planımız yok ki.

Bize pozisyon vermemek başarı degil bilader. Yan pas geri pas top kaybı taktigimizle pozisyon bulmak gibi bir hedefimiz yok zaten.

İşte böyle laf oluruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt