Ömer Toprak: "Çok sevinçliyim"

cevapmı bu şimdi
ben ömere kötü stoper demeye hakkın yok,çünkü chedjouyu savunan bi adamsın diyorum,sen bana ömer iyi stoper diyodun noldu gel anlat tarzında mesaj yazıyosun :)
bu akşamki türkiye gibisin kanki,neyin savunmasını neyin hücumunu yaptın anlamadım cidden
olum siz harbiden iyimisiniz yav,perke 1 sen 2,hepsi birer futbol bilgini,taktik uzmanı
1-2 tane pele cruyf belgeseli izlemiş,2 tane four four two okumuş bi bunlar bilgin anasını satiyim
Böyle argüman mi olur? Ciddiye almadigimdan pek yazdigini okumuyorum, farkli konulara bakiyorum. Sen bunu dedin bunu deme hakkin yok gibi kafayi sen yasiyorsan kendi basina takil.

Böyle argüman mi olur? Ciddiye almadigimdan pek yazdigini okumuyorum, farkli konulara bakiyorum. Sen bunu dedin bunu deme hakkin yok gibi kafayi sen yasiyorsan kendi basina takil.

şimdi hakancım r yapmana,lafı dolandırmana,cevap verememene gerçekten üzüldüm

biraz daha uğraşıcam anlaman için yine anlamazsan benden pas

https://www.gscimbom.com/forum/f72-turgay-seren-taraftarin-sesi-forumu/yaziklar-147003/

11 nolu mesajında aynen şunu demişsin "Evet golde s.cti ama ben takimin ikinci yari pasifligine daha cok üzüldüm. Golleri gectim, bile bile resmen baski yedirtti takim. Ne kadar dayanabilecegini saniyordu takim?

bu mesaj bugünkü maç için ve ömer içinde yazılabilir dimi,hatta aynı kapıya çıkıyo chedjounun bjk maçı performansıyla,ömerin izlanda maçı performansı bu yorumun yazılması açısından

niye eleştiremezsin,eleştirmeye hakkın yok dediğimi idrak edebildinmi

yoksa EDEMEDİNMİ

Samet Nalbant

adam öldü şuan cansız bedenini tekmeliyorsun reis yeter. bari bi kısmını bağışla

şimdi hakancım r yapmana,lafı dolandırmana,cevap verememene gerçekten üzüldüm

biraz daha uğraşıcam anlaman için yine anlamazsan benden pas

https://www.gscimbom.com/forum/f72-turgay-seren-taraftarin-sesi-forumu/yaziklar-147003/

11 nolu mesajında aynen şunu demişsin "Evet golde s.cti ama ben takimin ikinci yari pasifligine daha cok üzüldüm. Golleri gectim, bile bile resmen baski yedirtti takim. Ne kadar dayanabilecegini saniyordu takim?

bu mesaj bugünkü maç için ve ömer içinde yazılabilir dimi,hatta aynı kapıya çıkıyo chedjounun bjk maçı performansıyla,ömerin izlanda maçı performansı bu yorumun yazılması açısından

niye eleştiremezsin,eleştirmeye hakkın yok dediğimi idrak edebildinmi

yoksa EDEMEDİNMİ
Sen önce bir 1. üyeligine gir, nedir bu kimlik degistirmeler yahu? Biraz güven kendine.

Ben orda Chedjou'nun icine ettigini demisim zaten, ama üzüntüm takimin geriye cekilmesi. Bugün dedigin gibi ayni örnek kullanilirmi? Kullanilmaz cünkü Ömer paslari bile rakip oyunculara atip durdu mesela. Hani mac basinda dengeli baslayip goller baskidan dolayi ilerleyen dakikalar gelse, eyv stoperler dayanamaz derdim.
Ama Ömer dedigin adam henüz 2. dakika adamini kacirdi gol yiyorduk.

Neyse daha fazla cevap vermiyorum simdi.

Adam tam çöp servet zan hatta abartmıyorum yalçın bile bundan iyidir

Sen önce bir 1. üyeligine gir, nedir bu kimlik degistirmeler yahu? Biraz güven kendine.

Ben orda Chedjou'nun icine ettigini demisim zaten, ama üzüntüm takimin geriye cekilmesi. Bugün dedigin gibi ayni örnek kullanilirmi? Kullanilmaz cünkü Ömer paslari bile rakip oyunculara atip durdu mesela. Hani mac basinda dengeli baslayip goller baskidan dolayi ilerleyen dakikalar gelse, eyv stoperler dayanamaz derdim.
Ama Ömer dedigin adam henüz 2. dakika adamini kacirdi gol yiyorduk.

Neyse daha fazla cevap vermiyorum simdi.

1.üyeliğini gir biraz güven kendine demişsinde 1.üyeliğimi ben bile bilmiyorum ,zaten genelde misafir olarak takip ederim forumu,arada bir had bildirmek için online oluyorum işte :)

yahu zaten bu ismimde fake,tıpkı senin adının veya soyadınında fake olduğu gibi yahut her ikisininde

Sen önce bir 1. üyeligine gir, nedir bu kimlik degistirmeler yahu? Biraz güven kendine. > bunu diyende fake isim yada soyisim kullanıyo ha komediye gel :D

1.üyeliğini gir biraz güven kendine demişsinde 1.üyeliğimi ben bile bilmiyorum ,zaten genelde misafir olarak takip ederim forumu,arada bir had bildirmek için online oluyorum işte :)

yahu zaten bu ismimde fake,tıpkı senin adının veya soyadınında fake olduğu gibi yahut her ikisininde

Sen önce bir 1. üyeligine gir, nedir bu kimlik degistirmeler yahu? Biraz güven kendine. > bunu diyende fake isim yada soyisim kullanıyo ha komediye gel :D

foruma ve aramıza hoşgeldin renkdaş. hakan bey birisi kendisinden fazla futboldan anlıyorsa o kişiden ölümüne nefret eder ihrac ettirene kadar da o kişiyle uğraşır.pek çok kişiyi tahrik ettirip forum dışına aldırmışlığı var sadece futbolu daha iyi biliyorlar diye. şimdide sana sarmış seni trolleyip ceza aldırmaya çalısıyor karşında seri,acımasız ve soğuk kanlı bir katil var ancak mücadelende gönüllerimiz seninle :005:
#dirensamet

hatasız gol yedirmeyen defans yoktur, yardıma gelmeyen orta saha, gol atamayan forvet vardır. Puyol bile bu milli takımda olsa yanlarında gökhan-sabri-caner-hasanali falan var eleştiriyi abartmayın bence.

foruma ve aramıza hoşgeldin renkdaş. hakan bey birisi kendisinden fazla futboldan anlıyorsa o kişiden ölümüne nefret eder ihrac ettirene kadar da o kişiyle uğraşır.pek çok kişiyi tahrik ettirip forum dışına aldırmışlığı var sadece futbolu daha iyi biliyorlar diye. şimdide sana sarmış seni trolleyip ceza aldırmaya çalısıyor karşında seri,acımasız ve soğuk kanlı bir katil var ancak mücadelende gönüllerimiz seninle :005:
#dirensamet

bilmezmiyim renkdaş,hakanın yediği isimlerin başında osman gelir

selam olsun burdan kendisine :ka19:

Osman Seden > Osman Sedan

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou stoper değil lakin 2 maçtır gördüğümüz Ömer den sonra kendisine ufak bir özür boynumuzun borcu. Hatta bundan sonra Semih e laf eden de çarpılır.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt