ömer tuğrul yılmazer'in şikeci sivasspor'u, sarper yıldırım'ın osmanlıspor'u desteklemesi

@Ozan Tokgöz abi Aydın 1923 taraftarı değil miydi? @Mehmet Arslaner

O, Ayberk Çetin :D Bu arada Yiğit Can Kaplan Zonguldakspor'u, Serdar Alp Poyraz Adana Demiri, Cenk Bursa'yı destekler, Galatasaray maçları hariç. Herkesi afişe edeyim :D İnsanların kendi memleketlerinin takımlarını yarıştığı arenada Galatasaray yoksa desteklemesi kadar doğal bir durum yok. O yüzden Ömer'in memleket takımının ligde kalmasını istemesini çok doğal.

Son düzenleme:
Ne haber ege düşmanı mikser :D Birde kökeni ege adamın. Aslını inkar eden haramzade seni :D

Iyilik saglik ne olsun, ekmek arasi boyoz yedim kendime geldim:D

Siz kendini begenmis karsiyakalilara ozel bir baslik acilmasi lazim, 35.5 artik masaya yatirilmali. Halkin adami yasin bu konuya kayitsiz kalmayacaktir hic suphesiz.

O zaman bir tezat ortaya çıkıyor gibi. Ayber abi kuş ise aynı anda şanlı Aydın1923sporlu olabilir mi?

k%25C3%25BCp%25C3%25BCr.png

Iyilik saglik ne olsun, ekmek arasi boyoz yedim kendime geldim:D

Siz kendini begenmis karsiyakalilara ozel bir baslik acilmasi lazim, 35.5 artik masaya yatirilmali. Halkin adami yasin bu konuya kayitsiz kalmayacaktir hic suphesiz.

Berkan Yavuzu ve Mertk Keskek'i de ekleyin listeye. :D

Yasin bir PayPal hesabı açta para toplayalım karıya filan git o parayla bir hafta boyunca yoksa senin gidişat hiç iyi değil sıkıntıdan millete kerkiniyon forumda .

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Eskişehir nasıl haksız lige çıkartıldıysa aynı şekilde beter olarak düştüler rezilce

Geri
Üst Alt