Onana'dan Büyük Meydan Okuma!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
library_upload_21_2023_09_996x664_onana-dt-1_24e4197.webp

André Onana 24 saat içinde 2 maç oynamayı kabul etti :

14 Ocak: Spurs'a karşı
15 Ocak: Gine'ye karşı

Bu, oyuncu, kulüp ve milli takım arasında Man Utd'daki oyun süresini en üst düzeye çıkarmak için yapılan dostane bir anlaşmadır.

Kaynak : @David_Ornstein

Altay burada da oynamayacaksa zaten bu saatten sonra gitsin PUBG'i denilen oyunda falan takılsın.

Altayı oynatmamak için kulübü kapatacaklar nerdeyse

Altay Bayındır'ın satın alma opsiyonuyla kiralanmasına karşı hazırlıklı olalım derim ben yav :D
65590ba780a03302a883c083.jpg

6568c693e93db2e21cf8f6cb.jpg

altay_bayindir_icin_ffbec_v.jpg

Yabancı sınırı duracaksa altay hemen gelsi.Kesin değişecekse gerek yok.Ama bu yapılan büyük bir ayıp ve transfer şikesi var gibi duruyor.Sen 7 milyon falan bayıldığın kaleciye Afrika'daki adamı 24 saat 2 maça çıkarma riskini alacak kadar güvenmiyorsan kesin bir iş vardır bu işin içinde

ulan sanırsın çok iyi kaleci çöp herif oynamasan daha iyi

Ne var ki bu yazdığımda?Bu transferin ihtimali fazla.Hem Altay'ın açıklamaları Fb'de bize rakipken de başarılar dileyen 1 kaleciydi.Fb'de böyle 1 kaleciye denk gelmedim.Piyasada ki Türk oyuncunun az olmasından dolayı rahatlıkla ilgileneceğimiz 1 oyuncu olur..

Ne var ki bu yazdığımda?Bu transferin ihtimali fazla.Hem Altay'ın açıklamaları Fb'de bize rakipken de başarılar dileyen 1 kaleciydi.Fb'de böyle 1 kaleciye denk gelmedim.Piyasada ki Türk oyuncunun az olmasından dolayı rahatlıkla ilgileneceğimiz 1 oyuncu olur..
Bulduk 2 cop kaleci birini de bari 'tuttugum takima' gonderelim diyorsun :asd: hangi ihtimali yuksek ayrica? Anca kendi kafanda hayal kur Sergen gibi. Bok gibi kaleciyi al tursunu kur.

Bulduk 2 cop kaleci birini de bari 'tuttugum takima' gonderelim diyorsun :asd: hangi ihtimali yuksek ayrica? Anca kendi kafanda hayal kur Sergen gibi. Bok gibi kaleciyi al tursunu kur.
Benim kaleye istediğim kaleci Muslera sonrası yine yabancı 1 kaleci ama Yabancı Kural'ı böyleyken ve dediğim diğer nedenlerden dolayı bu transferin ihtimalinin fazla olduğunu düşünüyom bunun neresi hayal :D

Altay Bayındır'ın satın alma opsiyonuyla kiralanmasına karşı hazırlıklı olalım derim ben yav :D
65590ba780a03302a883c083.jpg

6568c693e93db2e21cf8f6cb.jpg

altay_bayindir_icin_ffbec_v.jpg
Eğer ilk 2 kalecimizde yerli olacaksa, bir tanesinin üst düzey olması gerekir. Günay varken Altay'a gerek yok. Ha 2. kalecimiz İsmail Çipe v.s. gibi olsaydı o zaman Altay olabilirdi.

Son düzenleme:
kesin yorgun düşer o kadar yolculuk maç vs. derken hadi oğlum altay giy eldivenleri derler. tabi 37 yaşındaki kaleciye vermezlerse. bu maçlarda da forma giymecekse transfer olsun oynayacağı bir takıma.

Sıkıntı sadece Onana da değilmiş
United de sıkıntılı
Anlamış olduk

Geri
Üst Alt