Önce Cornelius Sonra Modeste

Erdem ASLAN

Kırmızı Üye
Arkadaşlar herkes hemfikir bu konuda:

33 gol atan Gomisi gönderip yerine 6 gol atan Corneliusu almak aptallık ve bu adam Galatasarayın 1. forveti olamaz AMA

.. ortada şöyle bir durum olduğunu düşünmekteyim:

Bu takım ligte gayet rahat gol atacak düzeyde olan bir takım, özellikle Onyekuruyu en uçta düşününce. Idealmi, elbette değil!

- Modesteyi almak şu an risk çünkü oyuncunun durumu belli değil ve 28 milyon gibi yaptırımdan bahsediliyor.

- Bu yüzden ocak ayına kadar Corneliusu alıp bir şekilde gruptan çıktıktan sonra Modesteyi almayı planlıyorsa yönetim, gayet doğru politika değilmi?

Katılıyorum, geç kalındı ve eleştiriler yerinde olabilir. Ama hedef isim Modesteyse başka forvetlere yüklü girmek doğru olmaz.

Benim düşüncem su: Cornelius ancak yedek olur ama gruptan bir şekilde çıkabiliriz ve lig idare edilir kendisiyle. Ocak ayında da Modeste gelirse iyice rüzgarı arkamıza alırız.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Haklısınız ama Cornelius bile ortalıkta görünmüyor.

gruptan falan çıkamayız cornelius'la , zaten ona bile imza attırabilecek kapasitede değiller gibi görünüyor..

Ayrıca şunu eklemek istiyorum şimdi değil ocakta alırız sözünü geçiniz. Asamoah bizi 3 transfer dönemi elinde oynattı. Bugün bu iş olmazsa bir daha da olmaz! Çok sular akar o güne.

Hahahhaa mustafa cengiz bu sırada burnunu karıştırıp tesbih çekiyor inan edin

sağlam bir forvet alınarak seneye 3.torbaya girmeyi hedeflemek varken... yönetim önümüzü kesiyor resmen...

ZUHAHAHA ULAN ALAMAMIŞLAR ADAMI HARBİ.YEMİN EDİYORUM GÜLÜYORUM ARTIK SİNİRLERİM HARAB OLDU

Geri
Üst Alt