Önce Olcan'ı İstedi,Sonra Uctu!

Melih Akan

Berlin Panteri
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal dün gece Trabzonspor yönetimiyle yenen yemekte İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Olcan Adın'ı istedi. Bu sabah da Trabzon'da doğa sporları yaptı

aysal1.jpeg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Trabzon deplasmanı hareketli geçiyor. Yönetim kuruluyla birlikte Trabzon'a çıkartma yapan Aysal, cumartesi akşamı İbrahim Hacıosmanoğlu ile buluştu.

Yönetim kurulları dostluk yemeği yerken ikili başka konular da konuştu. Bir numaralı konu ise Olcan Adın transferiydi. Galatasaray'ın uzun süredir izlediği Olcan için Hacıosmanolu'na "Başkan biz Olcan'a talibiz. Oyuncu ile konuşmadık. Sizin olurunuzu almak istedik. Eğer siz müsade ederseniz sezon sonu için Olcan'ı istiyoruz" ifadeleriyle girizgah yapan Aysal, Trabzon başkanının "Sezon sonu görüşelim" sözleriyle bir bakıma istediğini aldı.

Trabzonspor'dan Olcan için öncelik alan Aysal bu sabah da doğa sporları yaptı. Yönetim kurulu arkadaşlarıyla kendini doğaya veren Aysal, Çamlıhemşin'de gerilen iple adeta genç bir sporcu gibi ırmakları aştı. Ünal Aysal'a 2. başkanı Özkan Olcay da eşlik etti.

NOT: Aysal 74, Olcak 84 yaşında

Milletin başkanı hakem ayarlasın, şike yapsın bizim başkan spor yapsın :D

Masallah! Ben Baskanimizi cok seviyorum :)

Olcan Adın için öncelik almamız iyi , Olcan zaten ayrılma sinyalleri veriyor.

Kesinlikle ve kesinlikle Hakan Çalhanoğlu'nun ardından en büyük adayımız Olcan olmalıydı ve sanırım öyle.

Ancak Hakan Çalhanoğlu'nun peşini bırakmamalıyız , transferi büyük bir ciddiyetle sonuna kadar kovalayıp hem Hakan'ı hem Olcan'ı alıp kanat bölgesinde kullanarak , yerli kalitemizi artırmamızın yanı sıra takımı da rahatlatmalıyız.

Ben bu fotoğrafı shop zannetmiştim :D

Helal olsun başkana.

Bu arada Olcanın gelmesi lazım.

yuh fotoşok sanıyordum.

valla helal olsun

BÜYÜK BAŞGAN ÜNAL AYSALL

AZİZ GİTSİN KÜFÜR ETSİN ETRAFA AMA BU ADAM 74 YAŞINDA VE YAPTIGI SPORA BAKARMISINIZZZ

Bunu yapmaya cesaret edemem herhalde ben :D helal olsun büyük başgan

bu forumda bir murhan varmis taniyanlar akilli olmasini tembihleyebilir mi ltf

başkan olcan'ı istiyorsa sorunu teşhis etmiş demektir olcan olmazsa gökhan töre, o da olmazsa ne bileyim aydın karabulut olsun erkan zengin olsun jimmy durmaz olsun ferhat kiraz olsun birilerini alır. tabi ki bütün şartlar zorlanıp ilk 2 isimden biri mutlaka alınmalı. olabiliyor ise ikisi birden alınsın. sonra da tüpçü düşünsün.

Haber de Özkan Olcay'ın da eşlik etti derken o da mı uçmuş.

Eğer öyleyse o daha da enteresan adam 84 yaşında beyler. :D

Geri
Üst Alt