Önder Özen İstifa Etti!

Başarısız oldu ama bence buna sebep olan tamamen Fiko.

Şimdi kulübü iyice bakkala çevirirler daha da batacak Beşiktaş...

bu herif bütün planlamasını 5+3 e göre yapmıştı dimi. şimdi plansızlık yüzünden istifa ediyor zavallı

hahahahaha

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Fiko'yu dinledim az önce ,çok az zaman kaldı deyip transferi sordular adam gülerek ne az kalması ya daha 1,5 ay var dedi.Ayrıca diğer takımlar da yapmadı dedi vizyonsuzluk böyle bir şey işte . Cl umurlarında değil ki hayır gitmek dahi istemiyorlardır , biliyorlar averaj takımı olacaklarını yani elin oğlu acımıyor koyar geçer. Fener desen son grup maçına 2008'de çıkmış bunlar da büyük takımız diye geçiniyorlar işte.

Ntvspor'a çıkar yine. Midesin herif.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Canı sıkılınca istifa ediyor.

haftaya netleşir , ama önder özen in istifa etmesi birinci tercihimiz değil

zaten bu sportif direktör işi türkiyede hiç işlemiyor. bir ara fbde vardı bizde de vardı galiba. Bu iş ancak kurumsallaşan kulüplerde olabilecejk bişey. bizim gibi herkesin her moku anladığı başkanların her şeyi en iyi bildiği bir ülkede sportif direktörü kim ipler :)

seviyorum aslında bu adamı, fikret orman gibi bi yönetici kadrosunun olduğu bi bjk'de olması onun adına şanssızlık.

Futbolu yaratan adamı umarım tekrardan ntvsporda izleyebiliriz.

bu ali ece denen ... bi şey biliyosa .... bas bas bağırıyodu önder önder diye aşkıyla yanıp tutuşuyodu. bunun bi hesapı sorulsun. yeter artık. trt de gs ye laf etmeyi bilmiş bunlar anca ft kovulunca yapmadıkları kalmamıştı

Seviyorum bu adamı..Türk futbolunda Önder Hoca gibi adamlara ihtiyaç var.

Geri
Üst Alt