önder özen

Galatasarayın avrupaya uygun bi oyun planı yok. Denge oyunu oynayamıyor. iç sahada çok kötü bi rakibe karşı 3 farkla öne geçip maçı 3-3 bitirmenin başka bi açıklaması yok.

çözülmesi gereken sorun bu. Ligde oynanan oyun avrupada olmuyor. adamlar baskıdan çıktıkları an gol atıyorlar sana.

bu planı ligde uygularsın, 3 yıldır karşı koyabilen bi takım da olmadı. Fener dahil. Avrupaya plan geliştirmek zorundayız.

Bu çözülemeyecek bi sorun değil fakat hoca vazgeçmiyor. 13-14 sezonunda Realden 6 yiyene kdr terim de bu kafadaydı. Aynı kafayla devam ederse gelecek sezon bi takımda hocayı 6'lık yapar

Galatasarayın hedefi var, hedefe uygun planı yok.

15791.jpg

Okan hocanın Avrupa hedefi olmadığı doğru. Zaten biz de bu yüzden eleştiriyoruz. Hedefi olan ona göre hazırlar takımı.

Ama ağlak herifin Avrupa hedefi olduğu safsatadan ibaret. Onun olsa olsa okkalı bir tazminat hedefi olur.

1744265469900.webp

Diğer bir ifadesi de:

Önder Özen: "Galatasaray büyük maçlara karşı çok üstün oynuyor ama düşük profilli takımlar karşısında çok üstün değiller. Fizik, çeviklik ve çabukluk olarak ligin en iyi takımı ama teknik açıdan değiller."

İçine MHY kaçtı herhalde.

FB sözcülüğüne soyunmuş. Dostu düşmanı da bilelim.

Önce td yapip sonra yorumcu olanlara deli oluyorum, herseyi bu kadar iyi biliyorsan neden yorumcusun derler adama

bu sene oluk oluk sıçtı yav

sene başında sonuca bakılacak dedi

döndü dolaştı bana sorsalar getirmeyin derdim dedi

geçenki yüzbaşı açıklaması falan

geçen sene okan için iyi analizler yapıp hocanız iyi diyordu ne olursa olsun

bu sene bence kendini feshetti

bu sene oluk oluk sıçtı yav

sene başında sonuca bakılacak dedi

döndü dolaştı bana sorsalar getirmeyin derdim dedi

geçenki yüzbaşı açıklaması falan

geçen sene okan için iyi analizler yapıp hocanız iyi diyordu ne olursa olsun

bu sene bence kendini feshetti
Ben gıcık oluyorum bu adama, her gsli gıcık olmalı

Bu ve tumer taraflarini belli etmediklerini saniyorlar o jektifmis gibi takiliyorlar ama asiri belli ediyorlar.

Bos biraz. Arada guzel yorumu oluyor ama kiviramiyor. Yaninda SAC bile(!) daha duzgun ozelestiri yapiyor fener cercevesinde

Dunyanin en sıkıcı insanı olabilir. Bunu nasil izleyebiliyorsunuz :D

bombos bir herif ayni serdar kellecinin oyuncu kesifleri gibi

Yüzbaşı muhabbetinden sonra yaptığı bütün yorumlar yanlı, verdiği bütün bilgiler şüphelidir artık.

Süslü süslü cümleler kurup göz boyayan hıyarın teki.

Geri
Üst Alt