One Punch Man ( Anime )

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Günümüzde gittikçe popülerleşen Anti-hero ve süper gücü olmayan kahraman temalarını barındıran bolca bölüm sonu canavarı hissiyatı yaşatan gore derecesi yüksek müzikleri fena olmayan bir yapım, komedi unsurları içermesi de eğlenceli kılıyor.

Hikayemizin ana karakteri güçlerinin sınırı tan kestirilemeyen sıradan bir insan gibi görünen ancak tek yumrukla tüm rakiplerini yenen bir kişi.

Şu ana kadar 2 sezon yayınlandı ve ilk sezonu netflixte mevcut.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk sezonu izledim bayildim. sezon iki icin yorumlar pek iyi olmadigindan izlememistim

rsz_54fd45c6e0ca20f7411c54b83c626d9d.jpg

Anime listemde 1. sıradadır. Hala açar izlerim bazı komik sahnelerini. Yıllardır aradığım süper kahraman Saitama'dır. Üzerine de çıkmaz sanırım kimse.

Anime listemde 1. sıradadır. Hala açar izlerim bazı komik sahnelerini. Yıllardır aradığım süper kahraman Saitama'dır. Üzerine de çıkmaz sanırım kimse.

Superman, thor, hulk falan getir götürünü yapar öyle bir karakter

Superman, thor, hulk falan getir götürünü yapar öyle bir karakter

Beni çeken temelde gücü değil aslında. Kostüm seçişi, patates kızartması için çalışması -yazarken bile gülüyorum-, girdiği sınavdan bütün rekorlara rağmen C alması gibi sayılamayacak süper kahraman absürtlükleri. Anime, bu tarz klasik olarak yazılmış bütün senaryolara bir tepki gibi.

İlk sezonu sevenler için not da düşeyim. Benzer sebeplerle izlediyseniz, ikinci sezon da size kötü gelmeyecek. Yorumlara aldanmayın. Hatta ufak tefek bölümlerini bile keyifle izledim ben.

Eğlenceliydi kesinlikle severim.

Ama hala DeathNote ya da Attcak on Titan gibi bir seri bekleyişinde arayışındayım.

Eğlenceliydi kesinlikle severim.

Ama hala DeathNote ya da Attcak on Titan gibi bir seri bekleyişinde arayışındayım.
Code Geass izleyebilirsin. İkisinden de daha iyi bir yapım. İzledikten sonra keşke unutabilip tekrar izleyebileyim diyeceksin.

Gördüğüm en iyi anime karakterlerinden biri. Tek sezonu bir solukta izledim.

Beni çeken temelde gücü değil aslında. Kostüm seçişi, patates kızartması için çalışması -yazarken bile gülüyorum-, girdiği sınavdan bütün rekorlara rağmen C alması gibi sayılamayacak süper kahraman absürtlükleri. Anime, bu tarz klasik olarak yazılmış bütün senaryolara bir tepki gibi.

İlk sezonu sevenler için not da düşeyim. Benzer sebeplerle izlediyseniz, ikinci sezon da size kötü gelmeyecek. Yorumlara aldanmayın. Hatta ufak tefek bölümlerini bile keyifle izledim ben.

Bir bölümde baya dayak yiyor aslında oyalanıyor sıkıntıdan sonra kavganın ortasında süper markette indirim günü olduğunu hatırlıyor indirimi kaçırdığı için çok sinirlenip adamı tek yumrukta Moleküllerinw ayırıyor

Güzeldi ama bence Seven Deadly Sins :))
a kötü değildi tabi eğlenceli epey. netflixten izlemiyorum genelde zaten rus sitesi var bir tane her şeyi günel koyuyorlar.

orada zilyon tane şey varda hangi birini nasıl beğenir insan bilemedim :D

bilmiyorum link verebiliyor muyuz o şekilde meraklısı varsa

a kötü değildi tabi eğlenceli epey. netflixten izlemiyorum genelde zaten rus sitesi var bir tane her şeyi günel koyuyorlar.

orada zilyon tane şey varda hangi birini nasıl beğenir insan bilemedim :D

bilmiyorum link verebiliyor muyuz o şekilde meraklısı varsa
Özel mesajla atabilirsin.

Geri
Üst Alt