[Öneri] 4. Yıldız'dan sonraki Logomuz

Ahmet Akbey

Sarı Üye
Malumunuz 4.Yildizin gelmesine 1 Sampiyonluk kaldi, logomuzda ufakta olsa bir degisim olacak yani.

Ama logomuzun suanki form'u oval oldugu icin bence 4 tane yildiz yakismiyor. Eski logomuz'u (Metin Oktay Formalarinda olan logo) tekrar kullansak, bence göz'e daha hos gelir 4 tane yan yan'a yildiz.

Egerki bu konu/fikir, begeni toplarsa sizin tarafinizdan, belki bir kampanya bile baslatabiliriz, logo degisimi icin :)

Buna benzer bir olay bu sene Almanya'da basari ile sonuclandi. VfB Stuttgart taraftarinin baslattigi bir kampanya ile VfB Stuttgart önümüzdeki Sezon'dan itibaren eski logosunu kullanacak.

Örnek olsun diye bir resim yaptim, 4 tane logo'dan olusuyor. Yildizlarin arasinda simetri bozuklugu olabilir, cünkü fazla caba sarf etmedim. Ona takmayalim kafayi. En cok begendiginiz logo'yu Numaralari ile belirtebilirsiniz.

logolarrusne.png

Sizlerden bir ricam var sadece...Sacma bir öneri olabilir belki ama, bu konuyu dalga'ya vurmadan sadece görüslerinizi belirtmenizi isterim :)

Saygilar.

EDIT: Bu arada 3 ve 4 numara, ayni logoyu temsil ediyor, sekli belli olsun diye, kenarlarini siyah yaptim.

1-4

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

biz de diyorduk biri çıksa da bizim olmayan yıldız işini çözüme kavuştursa

1. olacağı için kurcalamaya gerek yok. Yıldızı alalım da bunu düşünürüz.

Logo degismemeli, 4. yildiz eklenir olur biter, en mantiklisi da bu.

Bence 4'ü kullanıp formanın ortasındaki bayrağı kaldırarak daha estetik bir forma yaratmış olabiliriz.

Bence böyle olmalı

[attachment=11477:Adsız.jpg]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 267
Yıldız işini de hallettiğimize göre artık bir hoca bulmanın vakti geldi.

Harbiden çabamızın adı GS be.

4. yıldızı takmamamız için gerekirse ligin formatını bile değiştirir bu YD

O bayraklı amblemi şu an kullanmak mevzuata göre mümkün olmayabilir. Bayrak olayını araştırmak lazım.

Geri
Üst Alt