- 10 Nisan 2013
- 53.442
- 33.319
- 2.993
Ayrıca burada isim verip rencide etmek istemeyeceğim takımlar var ne çevirdiklerini biliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca burada isim verip rencide etmek istemeyeceğim takımlar var ne çevirdiklerini biliyoruz.
Git adam gibi golcü al ne hıyarca bir takım kurmuşsun Vsf.
Kanatlarda o herifler olacaksa ortaya Lukaku ya da Ibrahimovici alMane'yi sağa atıp bir santrafor alabilirim admirim ufkumu açtınız, sportif direktörüm olarak görmek isterim sizi.
Willian,Batshuayi ve HAZARD sahibinden satılıktır. Oyuncular temizdir herhangi bir sorunu yoktur.
Willian,Batshuayi ve HAZARD sahibinden satılıktır. Oyuncular temizdir herhangi bir sorunu yoktur.
Mbappé için sportif direktörümüz Keramettin admir bizzat devrede, hayırlı olsun camiamıza.
Hazard + bir oyuncu = penaldo şeklinde güzel bir takas yapabiliriz diye hissediyorum.Willian,Batshuayi ve HAZARD sahibinden satılıktır. Oyuncular temizdir herhangi bir sorunu yoktur.
Hazard + bir oyuncu = penaldo şeklinde güzel bir takas yapabiliriz diye hissediyorum.
20 kağıt.pazarlıklar başlasın o zaman
20 kağıt.
Adminlik + 5 milyonGaya + Varane + 30M = Mbappe
bu komik teklifinize yanıtım admirim
Adminlik + 5 milyon
Mbappe oyunda çok iyi değil bu arada ben gücünü 106 yapmıştım yine de çok golcü bir adam değil.
Konyaspor kariyerimde 79'luk Bajic 16 gol atarken 106'lık Mbappe 8 gol atabilmişti