- 29 Ekim 2014
- 9.866
- 61
- 323
Bence de az istemişsin. Kulüpten hisse falan da vermeli![]()
Hazardın piyasası düşmüşken hamle yaptım ama ürküttüm galiba

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de az istemişsin. Kulüpten hisse falan da vermeli![]()
İyi lan sana direktör olacaktım olmuyorum Arsenal gibi gençler patlar inşallah bir yerinde.Bilmem konuşmadık ama dip fiyattan alırım istersem. Benim hedefim farklı kaşif bulabilirse bir iki güne ortaya çıkar yeni defans liderim.
Yaz transferini belotti, niguez, renato sançez, weigl, markinyos ve matip transferleriyle kapattik. Geleceğin takımını kuruyoruz.
İyi lan sana direktör olacaktım olmuyorum Arsenal gibi gençler patlar inşallah bir yerinde.
Hazardı isteyen çok ama herkes 5-10Ma bitirme derdinde. Hazard bu isim hakları sadece 30M ediyor.
isim hakkı + 5 milyon veririm.
28 yaşındaki oyuncumuz Lewandowski(98)`nin serbest kalma maddesi 72.000.000 £ olarak belirlenmiştir.
West Bromwich Albion FC
100 Turkish Lira hesabına eft yapılır
20 milyona verelim sana.Liverpool'un ISKARTASI Alberto Moreno'yu Burnley'e transfer edebilmek icin ne türlü zorluklar cektigimizi anlatmama bile gerek yok![]()
Liverpool'un ISKARTASI Alberto Moreno'yu Burnley'e transfer edebilmek icin ne türlü zorluklar cektigimizi anlatmama bile gerek yok![]()
Bayağı ucuza bağlamışsın reis helalLiverpool'un ISKARTASI Alberto Moreno'yu Burnley'e transfer edebilmek icin ne türlü zorluklar cektigimizi anlatmama bile gerek yok![]()
Alexisle Ardayı takaslayalım üstüne de bir miktar parahazard için nani gibi bi yıldızı çekinmeden kafa kafaya takas ederim.