Online Soccer Manager | 2. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Stoke City - Erhan Adak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu oyunu sizden bağımsız oynuyorum da Alanyaspor ile, oyunun mantığı genç oyuncu alıp parlatıp satmak aslında bir nevi dimi?

Emre Nefiz var forvette mesela, Love 76 gücündeyken, 86 oldu bu antremanla 20. hafta itibari ile.
Kaleci aldım bir tane 70 güçlü şimdi 92
Isaac Sackey 80 oldu falan.
Oxford dye bir bebe aldım 18 yaşında 87 oldu falan.

Genç alıyorum ama 70-75 arası güçle, 85 civarı yapıyorum, satıyorum sonra para çok olunca 80'lik alıp onu geliştiriyorum bu defa.

Tabii burada konuşulan rakamlar çok uçuk. En pahalı transferim Barkley 18 milyona almıştım. kalecim Benitez'e 18, forvetim Nefiz'e 16 verdiler satmadım.

edbe4b475890cbefa3d9d3dbb677f946.png

Kıran kırana saatlerce süren pazarlıklar sonrası başarılı genç ortasaha Lallana kulübümüze transfer olmuştur. Hayırlı olsun.

Ben bu oyunu sizden bağımsız oynuyorum da Alanyaspor ile, oyunun mantığı genç oyuncu alıp parlatıp satmak aslında bir nevi dimi?

Emre Nefiz var forvette mesela, Love 76 gücündeyken, 86 oldu bu antremanla 20. hafta itibari ile.
Kaleci aldım bir tane 70 güçlü şimdi 92
Isaac Sackey 80 oldu falan.
Oxford dye bir bebe aldım 18 yaşında 87 oldu falan.

Genç alıyorum ama 70-75 arası güçle, 85 civarı yapıyorum, satıyorum sonra para çok olunca 80'lik alıp onu geliştiriyorum bu defa.

Tabii burada konuşulan rakamlar çok uçuk. En pahalı transferim Barkley 18 milyona almıştım. kalecim Benitez'e 18, forvetim Nefiz'e 16 verdiler satmadım.

oyuncu parlatıp satmak değil, hedeflenen sırada ya da üstünde ligi tamamlamak ve kupalar almak.

yaptığın işin sürekliliği yok,lig bitince her şey sıfırlanıyor yeni bir ligde yeni bir takım seçmen gerekiyor.

hee anladım bir yere kadar iş götürür ama lig bitince kastığında kalırsın o yüzden daha başarı olmak lazım

3. sıradayım 20. hafta itibari ile konya lider onlara kaybettim bir tek antremanda 4 yıldız unuttuk. bakalım biraz kurcalayayım oyunu

Stoper acigimiz var ama alamiyoruz. paramiz yok. Burnley ile yapilabilecekler SINIRLI maalesef.

murgan bende stoper satılık 27 yasındakılerden bırını sana satayım

Sıradaki maça 4 saat 40 dk var diyor. Saatler değişti herhal.

okp7nk.png

Resmen operasyon cekiliyor siz daha uyumaya devam edin :red:

Yaşlı adam istemiyoruz artık. Ama yine de fiyat alalım

Kendisi 28 yaşındadır ki benjamin button gibi git gide gençleşmektedir, 27-26-25 diye gidecektir yaşı emin olabilirsiniz.

Piyasa değeri 40 civari olup arada siz olduğunuz için bu fiyat 35'e halledilir.

Teşekkürler

Sir Melih Açıkgöz ,

Londra, Birleşik Krallık

Kendisi 28 yaşındadır ki benjamin button gibi git gide gençleşmektedir, 27-26-25 diye gidecektir yaşı emin olabilirsiniz.

Piyasa değeri 40 civari olup arada siz olduğunuz için bu fiyat 35'e halledilir.

Teşekkürler

Sir Melih Açıkgöz ,

Londra, Birleşik Krallık
:D hakana 40 verıyosun matici 35 e satmaya calısıyorsun!1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt