Online Soccer Manager | 2. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Stoke City - Erhan Adak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal şartlar altında da büyük takım alacak e bunda ne anladın
Niye büyük takım alıyor ben transfersiz ligde bayern leverkusenle vs reali dortmuntu falan devırdım 1. sıradayım bu ligde transferde var. kücük takım bu ligden bizden şanslı satacagı daha cok topcu var satıp satıp aldılar ıyı transfer yaptılar zaten

Beyler eğer memnuniyetsizlik varsa kuralı uygulamayız. Ben herkes bu konuda hem fikir olursa uygulanır diye düşünmüştüm ama gördüğüm kadarıyla istemeyenlerde var. Bu durumda serbest bırakmak zorundayız. Keyif almak için oynuyoruz yasaklayarak sizi zorlamam.

Bence akışına bırakın. herkes tepedeki takımlara kullanacak diye birşey yok. en basiti Burnley West Bromwiche karşı kullandı ilk hakkını. Yani her kamp kafadaki takımlara olacak diye birşey yok. Geçen sezon büyük takımlara karşı kaç tane kamp yapıldı? şikayetçi olan var mıydı?

Şu iki isim çok uygun fiyata listede bu kıtlıkta kaçırmayın derim
e38abb2937f4d8690353e023f82c8b67.jpg

Tamam beyler kamp kuralı konusunda serbestsiniz.Menajerler arası anlaşmaya bırakıyorum işi. İki menajer anlaşır birbirine yapmayabilirler 2 maçında da onun gibi.

Niye büyük takım alıyor ben transfersiz ligde bayern leverkusenle vs reali dortmuntu falan devırdım 1. sıradayım bu ligde transferde var. kücük takım bu ligden bizden şanslı satacagı daha cok topcu var satıp satıp aldılar ıyı transfer yaptılar zaten

Hacı satıyorum satıyorum para birikmiyor :D yapma gözünü seveyim :D ha benim için sorun yok antremansızda oynarım ben de ö yle fikrim ibelirttim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt