- 18 Temmuz 2009
- 80.864
- 225.782
- 5.093
60 yaşında adamı napalım renkdaşclyne e ibrahimovici veririm Keramettin TANRIVERDİ
Çalhanoğlu veya Martial dersen işler değişir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60 yaşında adamı napalım renkdaşclyne e ibrahimovici veririm Keramettin TANRIVERDİ
West Bromwich artık benden 5 yiyecek kaçarı yok.
Bana satılık değil deyip 4 milyon faazlaya tav olmak ne demek ustaa
50yi bana ver ben sana 90 üstü kaleci ayarlarım kalanı da bizim bütçeye katarız.90+ gücü olan ve yaşlı olmayan bir kaleciye 50m papel ödemeye hazırım
okadar para yok. fakat sen bana bugun 8 m borc ver yarın 2m faizle ödeyım50yi bana ver ben sana 90 üstü kaleci ayarlarım kalanı da bizim bütçeye katarız.
okadar para yok. fakat sen bana bugun 8 m borc ver yarın 2m faizle ödeyım
Lan kendin dedin 50ye kaleci alıcam diye.okadar para yok. fakat sen bana bugun 8 m borc ver yarın 2m faizle ödeyım
imbula ve üzerine ne veriyorsun onu söyle de kurtarayım seni kaleci derdinden. sezonu 110-120ile bitirir o kaleci.
Ben vereyim osmancim ayıpsın.okadar para yok. fakat sen bana bugun 8 m borc ver yarın 2m faizle ödeyım
Lan kendin dedin 50ye kaleci alıcam diye.
Renkdaş zor durumdayız 8 verirsek geriye 12 alırız.
İyi niyet anlaşması varsa uygun.kaleci sahıplerını birbirine kırdırıp fiyatt dusurmek ıcın bi taktıktı o tam olacaktı ama güven erken uyandı.
yok reis. maksimum ımkanım 8e 10. kazanc kazanctır. değerlendirin derim.
gerçi ödemyı yarın ılk futbolcu satışında gerceklestırebılırım ancak
Ben vereyim osmancim ayıpsın.
İyi niyet anlaşması varsa uygun.
@Vasfi Vural arkadaşa takdim edelim parasını.
Listeden kaldır da bir altınım boşa gitmesinreis. çok tşk. ospina isimli şahısı 8m e al sen şimdi benden. yarın 10mye ilk oyuncu satışımda geri alırım
Vasfi Vural
feyz al.
Osmancım bu yaptığına makatlık derler.reis. çok tşk. ospina isimli şahısı 8m e al sen şimdi benden. yarın 10mye ilk oyuncu satışımda geri alırım
Vasfi Vural
feyz al.
bugun 8m harcayıp yarın 10m kazanmaya nedersin renkdaş?
vay arkdaş. ulan böyle böyle zengin oluyonuz işte. haldur huldur hesapsız kitapsız saldırıorum bende sonra para arıyom sağdan soldanListeden kaldır da bir altınım boşa gitmesin![]()
reis ben ilk vasfiden istedim yardımı kendısı benı kandırmayı tercih etti para yok dıye. bi arka sayfada kanıtlar duruyorOsmancım bu yaptığına makatlık derler.
5 para etmez oyuncu
Reis o elemanın maksimum satışı 8.5 oluyor onu alırsam 10a satmakta sikinti olur. O yüzden gibbse teklif yolladim.reis ben ilk vasfiden istedim yardımı kendısı benı kandırmayı tercih etti para yok dıye. bi arka sayfada kanıtlar duruyor