Online Soccer Manager | 3. GSCimbom İtalya Ligi | Şampiyon Juventus - Güven Soytürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni alin arkadaşlar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bi transfer çevirelim dedik bi bizim topçular satılmadı şansa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Düşük bütçeli efendi Beyler istek yollayın belki ufak alışverişler yaparız 2-6milyon baremi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alaba reis ile ilk yıldız transferimizi yaptık
Transferler durmaksızın devam edecektir
Udinese Calcio
364.jpg

Bu kadro ile tribünde taraftarlarım ile biramı yudumlarken maçları yönetmeyi düşünüyorum.

Mütevazi kadromuzla para babalarına nasıl savunma yapılacağını göstermeye geliyoruz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okdr oyuncu sattik 10 mio dayiz daha

Mütevazi kadromuzla para babalarına nasıl savunma yapılacağını göstermeye geliyoruz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Android uygulaması mı bu? iOS'takinde bulamadım. İlk 14'ü de atar mısın sezon başladıktan sonra değişimi karşılaştırmak için faydalı olur.

Topçu satamıyorum hiç bu kadar durgun olmamıştı pazarım , almak istediğiniz varsa teklif atın.
Mütevazı takımlar tabi 3-5 lik topçulara

Topçu satamıyorum hiç bu kadar durgun olmamıştı pazarım , almak istediğiniz varsa teklif atın.
Mütevazı takımlar tabi 3-5 lik topçulara

Aynen benim de lig başlarında hiç bu kadar durgun pazar yaşamamıştım. Ligin başında çöpleri satıp faize yatırıp yavaş yavaş onbiri oluştururum ama 1 oyuncum satıldı şimdiye kadar

Boş takım kalmasın yaw menajer puanları daha az geliyor

Aynen benim de lig başlarında hiç bu kadar durgun pazar yaşamamıştım. Ligin başında çöpleri satıp faize yatırıp yavaş yavaş onbiri oluştururum ama 1 oyuncum satıldı şimdiye kadar
Valla benimde aklım fikrim almadı , kaşif geldi bir tane alabildim yok neyse açılır inşallah piyasa

erhan adak reis davet atmıssın cok saol fakat benım 4lıgde dolu suan. en erken bitiş 9 güne maalsef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt