Online Soccer Manager | 3. GSCimbom İtalya Ligi | Şampiyon Juventus - Güven Soytürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Android uygulaması mı bu? iOS'takinde bulamadım. İlk 14'ü de atar mısın sezon başladıktan sonra değişimi karşılaştırmak için faydalı olur.

Evet android uygulaması ama oyuna webden girersen istatistikler kısmı var oradan da bakabilirsin

edit : webden kadro değerini bakılmıyor galiba

Son düzenleme:
Futbol dünyası şokta ! Altın çocuk Kylian Mbappe, FC Crotone'da

Transfer hareketlendi son 24 saatte ,güzel .
Büyük takımlara ithafen;
786.jpg

838.jpg

839.jpg

Listedeki oyuncularımı yaşlarına göre değerinin 1,4 -1,7 katına satacağım. Güçsüz takımlara kıyak yapabilirim.

838.jpg

839.jpg

Listedeki oyuncularımı yaşlarına göre değerinin 1,4 -1,7 katına satacağım. Güçsüz takımlara kıyak yapabilirim.

Benatia teklif yollamıştım , artıradabilirdim ama yanıt gelmeyince Toby'yi aldım sağlık olsun .
Para ayarlayabilirsem satılmamış olursa Higuain,Mandzukic teklif atarım

Mütevazi kadromuzla para babalarına nasıl savunma yapılacağını göstermeye geliyoruz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro değeri en düşük üç takıma ilk 11de düşünmediğim oyuncuları değerine bırakacağım

Son düzenleme:
838.jpg

839.jpg

Rugani'ye 15 veririm ama şu an 13.2 var oyuncu satışı bekliyorum. O zamana kadar sistem almazsa ön teklifim bulunsun. Torino'yu alırken aynı zamanda Leipzig'i de aldım diğer takım slotuna, orada da hazırlık dönemi var. Sistem listeye oyuncu koymamı bekliyor resmen. Biraz önce iki oyuncu koydum 5 dk sonra satıldı bildirimi geldi. Burada oyuncular bir türlü satılmıyor nedense.

Alexis Sanchez, Pogba ve Marquinhos u kadromuza kattık.

Neymar,Messi ve Ronaldo ile görüşmelerimiz sürüyor. Defans'a 2 , ortasahaya da 3 transfer yapacağız.

Rugani'ye 15 veririm ama şu an 13.2 var oyuncu satışı bekliyorum. O zamana kadar sistem almazsa ön teklifim bulunsun. Torino'yu alırken aynı zamanda Leipzig'i de aldım diğer takım slotuna, orada da hazırlık dönemi var. Sistem listeye oyuncu koymamı bekliyor resmen. Biraz önce iki oyuncu koydum 5 dk sonra satıldı bildirimi geldi. Burada oyuncular bir türlü satılmıyor nedense.

Hayırlı olsun. Genç yetenek verdim sana. En az 22 milyondu.

Transfer sadece geceleri ve öğlen mi oluyor la

Senin takımdan da orta saha oyuncusu aldım bu arada.

Yok ya hacı tüm para bitti 6k kaldı ama kaleci, forvet, defans çok sıkıntılı bakalım nasıl olacak:D
bende ona bakıyordum sımdı nasıl olurda oyuncu satabılırım dıye :D
nedıyım reys saol hayrlı olsun sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt