- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Kenan`dan ses yok. Chellini (Stoper 90) isteyen var mı? Yardımcı olurum rakamda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaşım kaşifi yolladım dönsün bütçe el verirse transferi gerçekleştiririz10 mioluk teklifimi değerlendir bence o paraya scout sna mühim yetenekler bulacaktır maksat WİN-WİİN ama sen bilirsin hafız![]()
bu takimin abv. Yine kaybettik
Renktaşım kaşifi yolladım dönsün bütçe el verirse transferi gerçekleştiririz
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atalanta'nın menajeri yok Computer nasıl kaybettin yav ben 4 ledim geçen maç
bi oyuncu hareket cekmis kirmizi yedi, kaleci sakatlandi cikti. Takimda zaten oyuncu yok parasizliktan... 10 kisiyle devam etmis takim
Spal karşılaşması tahmin ettiğimden çok zor geçti maç içerisinde rotasyona gittiğim için pişmanlık yaşadım şansıma sanches sakatlandı david silva girdi ve 2 golle galibiyeti getirdi
Sonraki maçta romayı ağırlayacağım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kaybedilecek maçları kaybediyoruz tamam sorun yok zaten kayıp gözüyle baktığım maçlar fakat ulan her maç sakatlık ve kırmızı kart cezasıda yakışık almıyor.
üstelik bi olay var sözde bizim oyuncu rakibin ayağını kırmış bu yüzden kırmızı kart görmüş. tamam bi sorun yok ama ulan ayağı kırılan adam maça nasıl devam ediyor hadi bi mucize oldu sıcağı sıcağına 75 dk kırığı hissetmedi diyelim sonraki maça nasıl çıkıyor rakibin kadrosunda hiç sakat oyuncu gözükmüyor anlamıyorum.
tüm bu zorlukları görünce anladımki baylar keyfli bi kariyer güzel bi sezon bizleri bekliyor.