Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom Efsaneler Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Yalnız burada transfer yok. Öyle oyuncu alıp ertesi gün satamayacaksın. :D

Adem Yalnız burada transfer yok. Öyle oyuncu alıp ertesi gün satamayacaksın. :D

Bu mesaj sonrası Adem Çakar

394516_o1d0a.jpg

Burada transfer yok, burada para babalarının işi yok. Taktik şölenine hazır mıyız ?

Şüphesiz ki İtalyan bebelerine gereken futbol dersini vereceğiz.

Sögüt tesellesi olarak transfer sampiyonlugu yok ise, o vakit bu sene takimin basina aykut kocamani getirmesem daha iyi olur.

crotone da başarılı bir kariyerim vardı hayri başganla anlaşamadık lig bitince ayrıldım beni getirebilirsin yeni takımının başına reys ;)

Yalnız transfer olsa ıngılteredekılerın sansı hıc olmazdı böyle bıraz dengeleyebılırler

İngiliz bebeleri dua etsin,oyunda transfer yok. :D Bide transfer olsa ilk 10 İtalya'da olurdu.

İtalyan bebeleri bırakın klavyeden konuşsun. Sezon sonu görüşelim.

Italya ligi yiğidin harman olduğu ligdir gardaşlar ayik olun.

Konyaspor'un kadro değerini 400 milyon euro yaptım ligi 2.bitirdim. Transfer olmaması pizzacılar için iyi oldu

25 milyonluk Empoliyi 350 milyonla bıraktık. Konyaspor falan nedir ya :D Günlük 7 transfer yapan adamlar ile oynayacaksınız. Bence transfer olmaması sizin lehinizedir.

bi anlasma daha yapalım kımse kımseye kamp yapmasın? nasıl fikir

25 milyonluk Empoliyi 350 milyonla bıraktık. Konyaspor falan nedir ya :D Günlük 7 transfer yapan adamlar ile oynayacaksınız. Bence transfer olmaması sizin lehinizedir.

istatistiklerle konuşalım. Ona göre yorumumuzu yaparız. İtalya liginde kaç oyuncu alındı ? toplam ne kadar harcandı ? Alınan ortalama oyuncu değeri nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt