- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
fena takım , dostluk maçlarında tokat yemiştim
Bugün kendi sahamda yaptığım dostluk maçlarında rahat galibiyetler aldık. Tabi adamların hangi kadroyla çıktığını kestiremiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fena takım , dostluk maçlarında tokat yemiştim
Gunlerdir bi futbolcu satip bu transferi noktalamayi bekliyordum. Dusun bildirim sesleri bile bu yuzden gunlerdir acik. Futbolcu satildi diye bildirim gelsinde yilin transferini gerceklestiriyim kimse kapmasin diye. Hersey planliydi yani komutan
Assem Allam: "Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 7 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım"
Yenmismiyim golu kim atmis baktin miBugün ekibimizle yapılan hazırlık maçları;
Chelsea 1-2
Watford 0-3 (LİDER)
Hull City 0-1
Ilk seferinde bende kaleci onerdi reisTam taktiği buldum artık bir şeyler yaparım diyorsun sonra bir hazırlık maçında evinde 3 yiyorsun. Dün tıkır tıkır çalışan bugün işe yaramıyor. Yıllardır oynarım şu dengesizliğini çözemedim hala oyunun.
Bu çıkan özel teklifler var ya, size de hep forvet oyuncuları mı öneriyor? 4 sefer oldu hepsinde forvet önerdi enteresan.
Yenmismiyim golu kim atmis baktin mi
0-1 almışım reis gol Rooney.
agzimiz sütten yandi bir kere, o yüzden anca carsamba gününe inanirizSali gunu bonbalar payliyacak dedik inanmadiniz.
Vasfi beni de al. Çükrüyü atın.Vasfi yeni bir lig daha açalım bence. TFF 1. lig olsun
reis beklemede kal kenan komutan bu akşam istifa edebilir.Vasfi beni de al. Çükrüyü atın.
Kenan çok kafa açıyor yaw. Gitmesi lige huzur getirecektir.reis beklemede kal kenan komutan bu akşam istifa edebilir.
kendi evinde cr7li ibrahimoviçli kadrom ile rencide edicem sanırım
Söz konusu Middlesbro ise, gerisi teferruattir, rencide oluruz ama istifa eip kendimize güldürmeyiz.reis beklemede kal kenan komutan bu akşam istifa edebilir.
kendi evinde cr7li ibrahimoviçli kadrom ile rencide edicem sanırım

Kafa acarak, sike icin bos alan aciyorum renktas.Kenan çok kafa açıyor yaw. Gitmesi lige huzur getirecektir.