Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet sezona şuan başlayabilirim bi tek 4-4-2 b taktiğine karşı adam gibi çözüm bulamadım onuda halledecez inş

lacazette transfer listesine konumuş.
para olacak basacan alacaksın işte bu adamı. sonra zlatan aklını başına alır.
para yok işte
Bu habere Leyşester siti patronunun iştahı kabardı , duruma göre 4-3-3 sistemine geçebileceği konuşuluyor. :P

Sende bi dostluk maçı yolla yav

Yolladım. Üzerinden tır gibi geçmişiz. Hem de şimdiye kadar oynadığımdan farklı bir taktik denemiştim. Bu akşam Arsenal'e de aynı tarifeyi uygulamayı düşünüyoruz.

Son olarak hazırlık maçı konusunda çok atar gider yapmayalım affedersiniz jeton dışkılamıyoruz.

Evet sezona şuan başlayabilirim bi tek 4-4-2 b taktiğine karşı adam gibi çözüm bulamadım onuda halledecez inş

Bu hazırlık maçı öyle söylemiyor :D

Son düzenleme:
Yolladım. Üzerinden tır gibi geçmişiz. Hem de şimdiye kadar oynadığımdan farklı bir taktik denemiştim. Bu akşam Arsenal'e de aynı tarifeyi uygulamayı düşünüyoruz.

Son olarak hazırlık maçı konusunda çok atar gider yapmayalım affedersiniz jeton dışkılamıyoruz.

Bu hazırlık maçı öyle söylemiyor :D
4-4-2nin panzehiri 4-4-2dir sonucuna vardım :D

Musa'nın 35 milyona Porto'ya satılmasının ardından taraftarlar arasında son bir transfer için twitter'da #sonbirtransfer hashtag'iyle kampanya başlatıldı.

Sorular üzerine başarılı menajer Melih Peker "Taraftar ne derse o olur" şeklinde açıklama yaparak , fanlarını heyecanlandırdı.

Musa'nın 35 milyona Porto'ya satılmasının ardından taraftarlar arasında son bir transfer için twitter'da #sonbirtransfer hashtag'iyle kampanya başlatıldı.

Sorular üzerine başarılı menajer Melih Peker "Taraftar ne derse o olur" şeklinde açıklama yaparak , fanlarını heyecanlandırdı.

yeter be birader. kuruttun oyunu.

yeter be birader. kuruttun oyunu.
Melih Peker taraftara verdiği sözü tutarak forvet ve orta sahaya genç isimleri takviye ederek transferi sonlandırdığını bildirdi.

Embolo (87)
embolo.jpg

Gagliardini (85)
i

kadronun kalitesini çok çok yukseltecek iki futbolcu yakaldım kaşif ile. iki ayrı mevki. özelliklerine göre fiyatları çok düşük.
fakat kasada para yok. transfer listesine koyduklarımdanda günlerdir ses seda yok. kaldık öyle

ulan biz daha bir gol atamadik, bir gol.

Çükrü çizgisini hiç bozmamış tebrik ederim.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 99
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt