Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Evet sezona şuan başlayabilirim bi tek 4-4-2 b taktiğine karşı adam gibi çözüm bulamadım onuda halledecez inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu habere Leyşester siti patronunun iştahı kabardı , duruma göre 4-3-3 sistemine geçebileceği konuşuluyor.lacazette transfer listesine konumuş.
para olacak basacan alacaksın işte bu adamı. sonra zlatan aklını başına alır.
para yok işte
Bu habere Leyşester siti patronunun iştahı kabardı , duruma göre 4-3-3 sistemine geçebileceği konuşuluyor.![]()

yok ya 2-3 milyona 3.kaleci bakıyorum artık yeteryeter be reis kuruttun ortalığı![]()
Haftaya city deplasmanı var. Bugünkü mağlubiyet coşkumuzu azalttı. Bir mağlubiyet daha alırsak sıkıntı olabilir
Sende bi dostluk maçı yolla yav
Evet sezona şuan başlayabilirim bi tek 4-4-2 b taktiğine karşı adam gibi çözüm bulamadım onuda halledecez inş
4-4-2nin panzehiri 4-4-2dir sonucuna vardımYolladım. Üzerinden tır gibi geçmişiz. Hem de şimdiye kadar oynadığımdan farklı bir taktik denemiştim. Bu akşam Arsenal'e de aynı tarifeyi uygulamayı düşünüyoruz.
Son olarak hazırlık maçı konusunda çok atar gider yapmayalım affedersiniz jeton dışkılamıyoruz.
Bu hazırlık maçı öyle söylemiyor![]()
Musa'nın 35 milyona Porto'ya satılmasının ardından taraftarlar arasında son bir transfer için twitter'da #sonbirtransfer hashtag'iyle kampanya başlatıldı.
Sorular üzerine başarılı menajer Melih Peker "Taraftar ne derse o olur" şeklinde açıklama yaparak , fanlarını heyecanlandırdı.
Melih Peker taraftara verdiği sözü tutarak forvet ve orta sahaya genç isimleri takviye ederek transferi sonlandırdığını bildirdi.yeter be birader. kuruttun oyunu.
ulan biz daha bir gol atamadik, bir gol.Musa'nın 35 milyona Porto'ya satılmasının ardından taraftarlar arasında son bir transfer için twitter'da #sonbirtransfer hashtag'iyle kampanya başlatıldı.
Sorular üzerine başarılı menajer Melih Peker "Taraftar ne derse o olur" şeklinde açıklama yaparak , fanlarını heyecanlandırdı.
gol mu geçen 7 tane attım ama rekoru geliştiririm diye düşünüyorum i Everton'ı gözüme kestirdimulan biz daha bir gol atamadik, bir gol.
Çükrü çizgisini hiç bozmamış tebrik ederim.
Arjantin eşşeği satış listesine koydum donyal
Yeter artık
arjantin eşşeği satış listesine koydum donyal
yeter artık
messi falcao takasina ne dersinüzerine 5 milyon veririm. Gereken kan bende bence.
dostluk maçlarımız başlamıştır.