Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bcd4628420bbe3984456638a3d7921ab.jpg

İngiltere ligi olursa katılabilirim

Vay be eski göz ağrım. 2008-2014 arasında herhalde beni tanımayan yoktu oyunda. Ömrümü yedi bu oyun resmen.

bende varım fakat ilk hezimette bırakırım

Lig seçinde takımları belirleyelim.

Rekabet olması için ingiltere iyidir ispanyda olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar Ingiltere ligini acacaktim. Oraya 400 puan gerekiyor (puan degilde neyse iste paranin yanindaki sey) bendede suan 260 var. 400 u olan varsa Ingiltereyi acsin, yoksa dandik bi lig olacak. Anca o ligten sonra Ingiltereye transfer olabiliriz, yani 2. sezonda

Arkadaslar Ingiltere ligini acacaktim. Oraya 400 puan gerekiyor (puan degilde neyse iste paranin yanindaki sey) bendede suan 260 var. 400 u olan varsa Ingiltereyi acsin, yoksa dandik bi lig olacak. Anca o ligten sonra Ingiltereye transfer olabiliriz, yani 2. sezonda

Benim oynadığım zaman fantasy league vardı

Belirli bütçeyle istediğin topçuyu alabiliyordun

Kaldırdılar mı?

Tamam 1.420 varmış bende de takım seçimini nasıl yapıcaz?

Tamam 1.420 varmış bende de takım seçimini nasıl yapıcaz?
Ilk giren en iyi takimi alir ? ama su var, hedefi tutturmak onemli. Illa herkes samoiyon olacak diye birsey yok. Hedefi tutturursan basarilisin. O zaman takim felan pek fark etmiyor

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Ligi kurdum beyler nickinizi yazın davet atıyım :D.

FatihPAR

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt