Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
kaca olur?Sissokogillerden Moussa Sissoko'yu verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaca olur?Sissokogillerden Moussa Sissoko'yu verelim
yok misal transfer listesinde bir oyuncu icin param yeterli ama 15 altin istiyor ilavetenMobil uygulamasında reklam izleyince 1 altın veriyor diye hatırlıyorum
yok misal transfer listesinde bir oyuncu icin param yeterli ama 15 altin istiyor ilaveten
yok misal transfer listesinde bir oyuncu icin param yeterli ama 15 altin istiyor ilaveten
hee anladim scoutun buldugu oyuncunormalde 1 altın istemesi lazım ama kaşiften alırsan 15 falan ister
fiksture baktımda hergun mac varmıs ne guzel yav. hemen hemen 1 ayda bi sezon bitiyor.
Allah'ın belası başkan
müzmin sakat, yirmiye alırım
biladerim rabiot şu dakika itibarıylen kulubumuze katılmış bulunmaktadır. kamuoyuna duyurulur.
olalım reis şampiyonu biz belirleyelim gerekirse biz olalım faşist ve sömürgeci londra kuluplerine veya man. kuluplerine bırakmayalım ortalığıBu kahpe düzene karşı birlik olalım Osman.
-Tapatalk-
olalım reis şampiyonu biz belirleyelim gerekirse biz olalım faşist ve sömürgeci londra kuluplerine veya man. kuluplerine bırakmayalım ortalığı
gscdumans kim ?![]()
Hosgeldin renkdas.Merhaba renkdaslar,
Bu OSM vesileyle kendimi tanitmis oluyum. Sagolsun Cagri Yüce kardes ve adminler sifremin sifirlanmasi konusunda yardimci oldular. Bundan 8/9 sene önce hesap actim bir süre girmeyip sifresini unutmustum. Sonra misafir olarak muhabbet ve nöbetlerinizi takip etmeye basladim.
Kullandigim harflerden ve Türkcem'den anlasilacagi üzere yurt disinda dogdum ve yasiyorum. Hollandada ikamet ediyorum, yeminli mali müsavir olarak calisiyorum ve 28 yasindayim.
Osm'i yillar önce oynadigimiz icin bende hesap aciyim dedim, Vasfi bey'in yabanci olmadigimi anlamasi icin kullanici ismimin basina Gsc ekledim. Takimimdan istifa edecegimi söylemistim (Cagri kardes mesajimi uploadlamis), ilk mac oynanmadan edilemiyormus, belki moderatör el atarsa hal edilebilir. Taliplere duyurulur.
Selamlar,
Hüseyin