Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
@Özgür Can
J.Navas-Walcott takasa ne dersin renkhaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pedroyu düşünmez misin@Özgür Can
Aynen bi 2. lig acilsa mesela 2. sezonda sampiyonlar ligi ve dusme ligi olarak ayrilabilir ligler... Mesela sampiyonlar ligine her iki liginde ilk 9 da yer alanlar ve dusme ligide 10 ve 18 arasinda kalanlar... Veya lig artik kac takimlik olursa.. Guzel fikir aslinda
Pedroyu düşünmez misin
Defansa yardımı 40+ oynarsağ kanatta oynayabiliyorsa OK.
Defansa yardımı 40+ oynar
girmeyecektin araya ben o işi yirmiye bağlayacaktım, Aziz Yıldırım gibi atlarsan araya elinde patlar2-0 aldım reis Batshuayi kötü oynamış elimizde patlamaz inş 29 küsür bayıldık.
Benim param yok nasıl alayımYalnız takasta bulunmak istiyorum
Walcott, Giroud veya Welbeck için teklif yap sana satayım, ben Pedroya teklif yapayım bana sat
Benim param yok nasıl alayım
Yeter ulan yeter, verin kupayı gitsin.TRANSFER - Bernardo Silva Manchester United'da!
![]()
stopere 3m veririm. osman seden yapılan iyiliği unutmazForvet Lingaard (79) ve stoper Jones (84) satılıktır.
stopere 3m veririm. osman seden yapılan iyiliği unutmaz
satılık listesine koymussun nasıl satacağın son oyuncu reis. ver elini hadi 6 veririmMaalesef kurtarmaz reis satacağım son oyuncu ve en az 12 m gelir bekliyorum.
satılık listesine koymussun nasıl satacağın son oyuncu reis. ver elini hadi 6 veririm
senin güzel hatrın için 6,5 m
18 kişiyiz şu anda, Jones'i satıp gelen parayla 21-22 kişilik kadroya ulaşmayı planlyoruz :/.