- 27 Ocak 2010
- 139.569
- 105.927
- 5.648
Gece operasyonuyla Manchester United oyuncusu Jones P. 11 milyon € bedelle West Bromwich Albion`da.
Hayırlı olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece operasyonuyla Manchester United oyuncusu Jones P. 11 milyon € bedelle West Bromwich Albion`da.

3 kişi birleşip kros a yatıralım. Dönüşümlü oynatırızelimden gelen en iyi teklifleri yaptım fakat her seferinde beni reddettiniz.
para yabancıya gideceğine size gitsin dedim ama anlamadınız. 02.30 dan sonra gelecek para ile yurt dışı transfer startını veriyorum.
Beyler m.city yi de almak istediğiniz adam varsa değerini bulmak kaydıyda her oyuncum satılık tekliflerinizi bekliyorum yabancıya gitmesin istediğiniz her mevki elimde var ama öldürmeyin fiyatı.
LG-H850 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O paraya kolarov olmaz ustam öldürmemek kaydıyla dedik sen gömdün
LG-H850 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok bile vermişim. Sisirmisler fiyatları.Danyal Artemis
Aga ne bicim teklif gondermissin yaw oldurmussun resmen11M degerindeki oyuncuya 8M ne
![]()
leicester city sağ kanat transferi için keseyi açtı , bakalım yeni transferleri kim olacak takım menejeri Peker "bomba gibi bir yıldıza hazır olun " diye konuştu.