- 21 Ocak 2010
- 72.856
- 51.283
- 5.003
olm 9 milyona aldığım adama neden 5 milyon teklif ediyonuz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene önce getirtiliyordu çünkü hatta onay verince transfer listesine düşüyordu öyle hatırlıyorum :dYok maalesefD Epey bir deneme yapmak gerekebilir.
2 sene önce getirtiliyordu çünkü hatta onay verince transfer listesine düşüyordu öyle hatırlıyorum :d
Messi Ronaldo Neymarı Chelseaya almıştım
Aynen uyruğunu falan yazıyordun direk getiriyorduDirekt isim getirilmiyordu da adamın bir sürü özelliğini yazabildiğin için aynı özelliklere sahip başka bir adam yoksa nokta atışı yapıyordu Kaşif. Gerçi ben 2014'te bırakmıştım oyunu o arada bir şeyler değiştiyse bilmiyorum.
Aynen uyruğunu falan yazıyordun direk getiriyordu
Açacam ben teklifi beklemeye aldım oyuncu satışı olsunda biDavid silva ve de bruyne teklif atan arkadaşlar kesenin ağzını biraz açın lütfen kroosun kaça satıldığını gördünüz biraz insaf.
LG-H850 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunlara ben de sulanabilirim , forvet satışlarımız olsunDavid silva ve de bruyne teklif atan arkadaşlar kesenin ağzını biraz açın lütfen kroosun kaça satıldığını gördünüz biraz insaf.
biladerim xabi alonso camiamıza hayırlı olsun. kamuoyuno duyurulur...
![]()
Futbolu bırakan adamı niye aldın la
-Tapatalk-
James rodriguez ve alaba m.city ye hayırlı olsun takımındaki herkes satılık oyuncu değerinin üzerindeki fiyatların üstünü teklif gönderin glichy zabaleta ilkay gündoğan fernando reges ıhanacho jesus navas nolito ya teklifler alınır
Glichy gelişmiş hocam gelişeceği kadar zaten adamın kalitesi ortada gönder teklifini uyarsa satayım öldürme ama