Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç zenci atletik forvet mi ariyorsunuz kalechi ihaneacho tam sizin aradiğiniz adam
yoksa ;
biri orta saha mi dedi o adam sanirim city de istediğiniz her oyuncu değerini bulmak kaydiyla satilik ;
defans mi zabeleta kolarov bunlari da es geçmeyin derim orta çapli takimlarin aradiklari oyuncular hedefinize bir adim daha yaklaşmak için sizi city den transfer yapmaya davet ediyorum
hepinize kolay gelsin.

Burnley takımının Mkhitaryan için yaptığı komik teklif reddedilmiştir.

Leicester City takımının Mata için yaptığı komik teklif reddedilmiştir.

KAP
Mata'na kalmadık , bomba bir transfer ile bu yersiz dedikodulara gereken cevap verilecektir. ;)

Genç zenci atletik forvet mi ariyorsunuz kalechi ihaneacho tam sizin aradiğiniz adam
yoksa ;
biri orta saha mi dedi o adam sanirim city de istediğiniz her oyuncu değerini bulmak kaydiyla satilik ;
defans mi zabeleta kolarov bunlari da es geçmeyin derim orta çapli takimlarin aradiklari oyuncular hedefinize bir adim daha yaklaşmak için sizi city den transfer yapmaya davet ediyorum
hepinize kolay gelsin.
Overlokçu makinesi ayağınıza geldi her türlü forvet defans orta saha transferi yapılır anında teslim edilir

yoksa ;
hepinize kolay gelsin.
zabaletaya 5 m veririm transfer listesinden cıkarda bitirelim su işi reis

Vasfi Vural bu mobil strike falan oynayınca osm ye altın veriyor. fakat hq 10 level olman lazım diyor. normal bildiğimiz level mi bu karakter 10 level olunca iş bitecek mi yoksa hq level denen şey başka bişey mi

ya da anlayan biri varsa o da anlatırsa iyi olur

5 kurtarmaz kardeşim biraz arttır clichh 10.2 ye gitti zabelate da birebir aynı hücümu daha fazla 10 a satayım sana
valla en son 7 verebilirim başkan. para yok teklıf yolladım 7+ 300 kusur altın istiyor. fikrini değiştirirsen menşınla. ama unutma sen bana bugun bi iyilik yaparsan karşlığını ilerde alırsın
osman seden yapılan iyiliği unutmaz

Manchester United'a 35 milyon euroluk teklifimizi ilettik beklemedeyiz.

valla en son 7 verebilirim başkan. para yok teklıf yolladım 7+ 300 kusur altın istiyor. fikrini değiştirirsen menşınla. ama unutma sen bana bugun bi iyilik yaparsan karşlığını ilerde alırsın
osman seden yapılan iyiliği unutmaz

Tamam kardeşim gönder teklifini elinde ne varsa bana teklif gelmedi hayrını gör zabeletanın.

@Vasfi Vural bu mobil strike falan oynayınca osm ye altın veriyor. fakat hq 10 level olman lazım diyor. normal bildiğimiz level mi bu karakter 10 level olunca iş bitecek mi yoksa hq level denen şey başka bişey mi

ya da anlayan biri varsa o da anlatırsa iyi olur

Bilgim yok reis bu konuda

@Vasfi Vural

Niguez için güzel bir teklif yaptığımı düşünüyorum

Hmm güzel bi teklif ama yeri dolar mı bilmem :/

Emrah Yıldırım Neler diyor bu Aziz senin hakkında :asd22:
6EKNpo.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt