Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertuğ abi Dortmund'dan Dembele'yi getirmiş bi Ronaldo kaldı gelmeyen :D

Vallaha menajer önerisiyle oldu transfer. Bize gelmeyi çok istedi, Watford'a büyük sempati besliyorum dedi ederinin yarısına aldık. Gerçi nakit de azdı epey kredi çektik bankadan ama napalım maksat taraftarımızın yüzü gülsün.

ne niyaziymiş be kardeşim satılmadı gitti. gidecekte stoper alacam daha

Satış fiyatını makul seviyeye çek reis ondan satılmamıştır :D
hernandezle aralarında pek bi fark yoktu o gitti dün bu kaldı. stoperde de iki çöp aynı şekilde gitti bunu bi kakalayamadım ruslara.
şimdi fiyatı geri çekip güncellesem onca saat satış listesinde kaldı satılması için belirli bi süre varsa o resetlenecek

hazırlık maçları limiti resetlenmeden bi iki dostluk maçı yollayında 43 numara gramponu bırakayım usulca avuçlarınıza.

Sezon öncesi hazırlıklara tam gaz devam eden West Bromwich, paranın efendisi Manchester City'e futbolun parayla oynanmadığını gösterdi.
1895ed5d61ffd6ec3bbfc48b531411c8.jpg

Son düzenleme:
Osman Reyiz 43 numara kramponu elime değilde...

Bu Ateş üfleyerek sönmez

City i hallaç pamuğu gibi ezen Wrst Bromwich bir türlü Hull City i yenemiyor. Osman nasıl bir taktiğin var birader. İçerde dışarda yenildim

City i hallaç pamuğu gibi ezen Wrst Bromwich bir türlü Hull City i yenemiyor. Osman nasıl bir taktiğin var birader. İçerde dışarda yenildim
Sorma 5-1 rövanş 4-0.
Transferlere neden az para harcadığı belli oldu, hakem bütçesini yüksek tutuyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt