- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
bu unutulmayan iyiliklerdende 2 gündğür baya borç taktım he. kime ne iyilik borcum vardı unuttum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş senle deneme yapmam lazım. Ona göre haddimi bilip oynayacağımsende tutarsa değiltirmeyeceğim. Hezimet yaşarsam taktiği değiştireceğim
![]()
bak şimdi öyle kestirip atmakla olmaz bu işler. pazarlık diye bişey var 2 gündür bunun önemini anlatmaya çalısıyorum. bi orta yol buluruz elbet.
10 m veririm yanındada 20 elmas. unutma osman seden yapılan iyiliği asla unutmaz
pki.Bu iyiliğin bir karşılığı olmalı diye düşünüyorum![]()
Piyasada topçu kalmadı reis bu iş olmaz maalesef![]()
Evet Manchester ve Londra baronları, istediğiniz oyuncuyu satın alabilirsiniz, hepsinin bir bedeli vardır ama Dursuna bir kere küfür etme hakkının değeri paha biçilemezdir.Teşekkür ederim karşim, Dursun'a edeceğin ilk küfürün raporu ortadan yok olacaktır.
GSC Adam gibi adam List
1 Kenan Ünal
Bu iyiliğin bir karşılığı olmalı diye düşünüyorum![]()
![]()
Evet Manchester ve Londra baronları, istediğiniz oyuncuyu satın alabilirsiniz, hepsinin bir bedeli vardır ama Dursuna bir kere küfür etme hakkının değeri paha biçilemezdir.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Saygımızdan Osman Reis
inş 4den fazla yemeyizRenkdaş senle deneme yapmam lazım. Ona göre haddimi bilip oynayacağımsende tutarsa değiltirmeyeceğim. Hezimet yaşarsam taktiği değiştireceğim
![]()
Hadi Manu nazlanma. Çık west brom un karşısınainş 4den fazla yemeyiz
1-1 bitti, 4 asımız yoktu tabii ki.

2. Lig icin aksiyon yokmu rdaslar? Ula ne adamim, olayi ben baslattim disarida kalan yine benim ??????
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Biloyom rdas ama Hollandada oldugum icin sikinti olfu iste. Hayirlidiİlk davet yolladığım sendin renkdaş çıkmadı bi türlü nickin.
Biloyom rdas ama Hollandada oldugum icin sikinti olfu iste. Hayirlidi
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk