Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu unutulmayan iyiliklerdende 2 gündğür baya borç taktım he. kime ne iyilik borcum vardı unuttum

Bişey fark ettim şimdi ilk hafta Man City deplasmanındayız ve hazırlık maçı yapamıyorum onunla :/

Renkdaş senle deneme yapmam lazım. Ona göre haddimi bilip oynayacağım :) sende tutarsa değiltirmeyeceğim. Hezimet yaşarsam taktiği değiştireceğim :)

Bu iyiliğin bir karşılığı olmalı diye düşünüyorum ;) ;)

bak şimdi öyle kestirip atmakla olmaz bu işler. pazarlık diye bişey var 2 gündür bunun önemini anlatmaya çalısıyorum. bi orta yol buluruz elbet.
10 m veririm yanındada 20 elmas. unutma osman seden yapılan iyiliği asla unutmaz

Piyasada topçu kalmadı reis bu iş olmaz maalesef :(

Teşekkür ederim karşim, Dursun'a edeceğin ilk küfürün raporu ortadan yok olacaktır. :asd:

GSC Adam gibi adam List

1 Kenan Ünal
Evet Manchester ve Londra baronları, istediğiniz oyuncuyu satın alabilirsiniz, hepsinin bir bedeli vardır ama Dursuna bir kere küfür etme hakkının değeri paha biçilemezdir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Evet Manchester ve Londra baronları, istediğiniz oyuncuyu satın alabilirsiniz, hepsinin bir bedeli vardır ama Dursuna bir kere küfür etme hakkının değeri paha biçilemezdir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
DdXZLl.jpg

Hadi Manu nazlanma. Çık west brom un karşısına inş 4den fazla yemeyiz

2. Lig icin aksiyon yokmu rdaslar? Ula ne adamim, olayi ben baslattim disarida kalan yine benim ?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

markovic bende çok iyi oldu yav. oyuna kaçla başladı hatırlamıyorum ama şuan 86 olmak üzere. yaşta 23. bi iki haftaya rekor bonservis kaldırırım bundan

2. Lig icin aksiyon yokmu rdaslar? Ula ne adamim, olayi ben baslattim disarida kalan yine benim ??????

İlk davet yolladığım sendin renkdaş çıkmadı bi türlü nickin.

Biloyom rdas ama Hollandada oldugum icin sikinti olfu iste. Hayirlidi

reis yer var mı diye soran bazı arkdaşlar oldu istersen onlarla haberleş. adem çakar, levent akgün ve bi kaç kişi daha.
ayrıca ömer tezcan mod melih sönmez ve emre arslan ikna edebilme ihtimalin olan kişiler

edit. ünsal,mehmet arslaner, can büyük bunlarlada konuş mutlaka

Son düzenleme:
emraha laf ediyorumda bende 13.musum onca transfere rağmen liste 1den başlıyor sandım

ne manyak paralar harcıyorsunuz anlamadımki hayır parayı nereden buluyorsunuz yav. kesin hile yapan var.
para kasma hilesini paylasan arkdaşlara sezona +6 puan ile başlama garantisi veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt