- 27 Ocak 2010
- 139.583
- 105.944
- 5.648
Man City deplasmanındaki mağlubiyetten sonra uyguladığım sistem sonucunu vermiş gözüküyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi dostluk maçına ne dersinMan City deplasmanındaki mağlubiyetten sonra uyguladığım sistem sonucunu vermiş gözüküyor
![]()
Bi dostluk maçına ne dersin
Haydaa Chelsea ne alaka yav. Her oyuncuya 40-50 m euro veren Tottenhamın ismi bile geçmiyor
net mağlubiyet bekliyorum, amacımız en az üç oyuncuyu sakatlamakBizim için sezonu etkileyebilecek olan akşam ki Middlesbrough maçını beklemeye geçtik.
ben bilmem maç maçtırDoktor bu nedir gözünü seveyim yaD Takımın en önemli adamları antrenmanda, oynayan kalecinin seviyesi 72 yav bir zahmet yen.
M.city den almak istediğiniz oyuncu varsa teklifleriniz bekliyorum her oyuncumu satabilirim değerini bulmak kaydıyla ekonomiye can verelim m.united a da tebrikler bu arada bem daha fazla atarım diyordum.
LG-H850 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mobile strike yuklyıp karargahı 10. seviyeye getırırsen 400 500 altın veryor.arkadaslar bu sarı coınlerı almanın puf noktası varmıdır ? mesela "ıs kulubu" kısmından yukledıgımız dıger oyunlardan coın gelıyor mu ?
M.city den almak istediğiniz oyuncu varsa teklifleriniz bekliyorum her oyuncumu satabilirim değerini bulmak kaydıyla ekonomiye can verelim m.united a da tebrikler bu arada bem daha fazla atarım diyordum.
LG-H850 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Liverpool oyuncusu Milner için transfer görüşmelerine başlanmıştır.
Teklif 25'e yükselirse görüşmeler olumlu sonuçlanabilir. Yine sırf iyi niyet göstergesiYoksa kendisi 30 milyona transfer listesinde zaten ama nakit ihtiyacım da olmadığından oyunun satın almasını da bekleyebilirim yani.
Çıkabildiğimiz yere kadar çıkarız.bakalım![]()