Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kardeşim ter bu teeeer

Ne güzel maç yönetiyorsun baskı yiyoruz olabilir, ama daha neyini eyyam yapıyorsun

Kardeşim geçen hafta Martin Atkinson maçın gözlemcisi 9 veriyor, kaseti bende Clattenburg'a atın kaseti Atkinson'ı izlesin. Klaassen'in ayağını eline veriyor devam ettiriyor şimdi de bu.

Ulan ne güzel maç yönetiyorsun yazık değil bu mücadaleye ne yani kırmızı vermiyorsun

Korkuyor kardeşim korkuyor !! Adamı oyuna sokmadı 4dk, 5dk

Yalnız bentekenin pozisyonu hafif çaprazdı saha avantajıyla sari normaldir. İyi kapandık

İnanmayan otobüse binmesin dedik sonuç geldi. Yalnız Çağrı 3-4-3 senin neyine :) Riskli bir taktik söyleyeyim.

imp.Canavar Sarperin ekibi belki iyi yönetilmiyor belki dahada kötü yönetilecek belki şampiyonluk yarışına uzaktan bile dahil olamayacak ancak şunu bilinizki baylar şampiyonu imp.Canavar Sarper belirleyecek.

okadar

çükrü yenıldı mı

imp.Canavar Sarperin ekibi belki iyi yönetilmiyor belki dahada kötü yönetilecek belki şampiyonluk yarışına uzaktan bile dahil olamayacak ancak şunu bilinizki baylar şampiyonu imp.Canavar Sarper belirleyecek.

okadar
Hedefi alt sıra olanlar arasında en çok senden çekiniyorum reis menajer ismin bile korkutucu ?

Dursun Özbek İstifa

pfff

ERQaPn.jpg

Boynuma dola Xabi!!!

Osman SEDEN reis sen benim fikstürü takip ediyormuşsun ben yorarım sen bitirirsin dert etme :D

Hedefi alt sıra olanlar arasında en çok senden çekiniyorum reis menajer ismin bile korkutucu ������

Dursun Özbek İstifa
reis maç günü rakibimi yenemesem bile mutlaka enazından hırpalar bi iz bişeyler bırakırım. bu menajer adına layık olmak için elimden geleni yapıyorum
al işte city gitti 2 puan son haftalarda bunu çok arar. belki benim yüzümden şampiyonluktan oldu.

Bournemouth un 3 golü var. 3 ünü de Kimmich atmış. Gol krallığında lider. :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt