Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrah ne durumda düzüldü mü

Kenan Vasfi ile oyandığını bilmsem maçı sattın derdım. bu nasıl dizliş hacı.futbolda böyle bi olay var mı?
WQWJ0P.jpg

yok şimdi gider yarın bu taktikle kazanacığın tutar :asd: biliyorum şansımı

Kenan sıkeci oldugun ıspatlandi

GSC Premier News

"Liverpool menajeri Leonardo de Latorre, İtalyan geleneklerini sürdürüyor ve 3-5-2'den vazgeçmiyor. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan hiçbir takım ikide iki yapamazken, de Latorre'nin ekibi ise kağıt üzerinde yalnızca üç savunma oyuncusuyla oynamasına karşın henüz gol bile yemeden emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Tabii ki bu yürüyüşünde yalnız değil..."

Kenan Vasfi ile oyandığını bilmsem maçı sattın derdım. bu nasıl dizliş hacı.futbolda böyle bi olay var mı?
WQWJ0P.jpg

yok şimdi gider yarın bu taktikle kazanacığın tutar :asd: biliyorum şansımı

Kenan kendi yarattığı felsefeyi Middlesbrough'a oturtmaya çalışıyor anladığım kadarı ile :o

az önce 433 ile sanada yenıldım reis. 4-4-2 den baskası bunyede olumsuzluğa ve depresyona neden oluyor

Güçlü rakibe karşı 4-3-3 riskli mesela ben Psg alıyorum fransada 4-3-3 banko taktik rahat alıyor,4-5-1 4-4-2 gibi taktikler İngiltere için ideal gibi.

sorman hata reis 4-4-2 bambam bam az önce 4-3-3e dönüp bi hazırlık maçı yapayım dedim kendı sahamda yenildim.
yeni icatlar bize göre değil sanırım

Renktaş yalnız yenildiğin takım Burnley değil Liverpool. :D Değil 4-4-2, kralını da yapsan sonuç zor değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt