Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
evet ama herkes yapiyor, bir biz radara yakalandikKenan sıkeci oldugun ıspatlandi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet ama herkes yapiyor, bir biz radara yakalandikKenan sıkeci oldugun ıspatlandi
Bu neRenktaş yalnız yenildiğin takım Burnley değil Liverpool.Değil 4-4-2, kralını da yapsan sonuç zor değişir.
maksat vasfi reyizi sasirtmakti ama bizim takim sasirdiKenan Vasfi ile oyandığını bilmsem maçı sattın derdım. bu nasıl dizliş hacı.futbolda böyle bi olay var mı?
![]()
yok şimdi gider yarın bu taktikle kazanacığın tutarbiliyorum şansımı
yoo bi ara baya yenildim yavRenktaş yalnız yenildiğin takım Burnley değil Liverpool.Değil 4-4-2, kralını da yapsan sonuç zor değişir.

Emrah Yıldırım ??????Renktaş yalnız yenildiğin takım Burnley değil Liverpool.Değil 4-4-2, kralını da yapsan sonuç zor değişir.
Kafası iyi galiba.
Güçlü rakibe karşı 4-3-3 riskli mesela ben Psg alıyorum fransada 4-3-3 banko taktik rahat alıyor,4-5-1 4-4-2 gibi taktikler İngiltere için ideal gibi.
Takımıma güvensem sana "lig maçı geldiğinde gününü göstericem" diye atar yapardım.İyi forumlar.Kişisel olarak algılama admirim yöneticileriniz kulüp itibarını düşürüyor bize böyle malzeme veriyor.
yoo bi ara baya yenildim yav![]()
Takımımı güvensem sana "lig maçı geldiğinde gününü göstericem" diye atar yapardım.İyi forumlar.
Ne oldu lan yarr. jpg
Puhahaha
![]()
emrah admin mi?Bugün stoke city ile oynayacağım umarım bugün de tatmin olmaz.
Transfer çalışmalarına devam ediyoruz bu arada oyuncularıma yapılan teklifler değerlendirilip dönüş yapıldı ilgilenen arkadaşlara duyurulur 30 m adama 20 göndermek nedir?
LG-H850 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam taktiği buldum artık bir şeyler yaparım diyorsun sonra bir hazırlık maçında evinde 3 yiyorsun. Dün tıkır tıkır çalışan bugün işe yaramıyor. Yıllardır oynarım şu dengesizliğini çözemedim hala oyunun.
Bu çıkan özel teklifler var ya, size de hep forvet oyuncuları mı öneriyor? 4 sefer oldu hepsinde forvet önerdi enteresan.
Tam taktiği buldum artık bir şeyler yaparım diyorsun sonra bir hazırlık maçında evinde 3 yiyorsun. Dün tıkır tıkır çalışan bugün işe yaramıyor. Yıllardır oynarım şu dengesizliğini çözemedim hala oyunun.
Bu çıkan özel teklifler var ya, size de hep forvet oyuncuları mı öneriyor? 4 sefer oldu hepsinde forvet önerdi enteresan.
:asd22: