Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenan Vasfi ile oyandığını bilmsem maçı sattın derdım. bu nasıl dizliş hacı.futbolda böyle bi olay var mı?
WQWJ0P.jpg

yok şimdi gider yarın bu taktikle kazanacığın tutar :asd: biliyorum şansımı
maksat vasfi reyizi sasirtmakti ama bizim takim sasirdi
burda öyle görünüyor ama esasen 3-5-2

Güçlü rakibe karşı 4-3-3 riskli mesela ben Psg alıyorum fransada 4-3-3 banko taktik rahat alıyor,4-5-1 4-4-2 gibi taktikler İngiltere için ideal gibi.

batucum önerilerini tüyolarını ve oyunun püf noktalarını herzaman pm olarak senden beklerım.
zor durumdayım.şimiden tsk

Stoke city 1 - 1 Leyçeşter

iki takımı da memnun etmeyen bir mücade ama olsun , puan puandır.

Bugün stoke city ile oynayacağım umarım bugün de tatmin olmaz.
Transfer çalışmalarına devam ediyoruz bu arada oyuncularıma yapılan teklifler değerlendirilip dönüş yapıldı ilgilenen arkadaşlara duyurulur 30 m adama 20 göndermek nedir?

LG-H850 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam taktiği buldum artık bir şeyler yaparım diyorsun sonra bir hazırlık maçında evinde 3 yiyorsun. Dün tıkır tıkır çalışan bugün işe yaramıyor. Yıllardır oynarım şu dengesizliğini çözemedim hala oyunun.

Bu çıkan özel teklifler var ya, size de hep forvet oyuncuları mı öneriyor? 4 sefer oldu hepsinde forvet önerdi enteresan.

Tam taktiği buldum artık bir şeyler yaparım diyorsun sonra bir hazırlık maçında evinde 3 yiyorsun. Dün tıkır tıkır çalışan bugün işe yaramıyor. Yıllardır oynarım şu dengesizliğini çözemedim hala oyunun.

Bu çıkan özel teklifler var ya, size de hep forvet oyuncuları mı öneriyor? 4 sefer oldu hepsinde forvet önerdi enteresan.

Alttan mesaj veriyor herhalde forvete ihtiyacın olacağı konusunda :) bana ortasaha da önermişti. Alamamıştım ama.

Bu oyunda tek taktik ile başarı zor :) Aslında mantık basit işte bilen kazanıyor :hat::asd22:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt