- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
Messiye karsi ibo+10 milyonEtik değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messiye karsi ibo+10 milyonEtik değil.
Al bigliayı yav transfer listesine bakmıyon mu![]()
Zaten B planım o ama hücumcu orta saha eksiğim var. DOS olarak Emre Can ve İlkay'ı yetiştiriyoruz ama kaliteli ofansif orta saha olarak bir Coutinho var.
Renkdaş sen çok orta saha kaçırdın. Herkes genç orta sahaları çoktan kaptı bile bulmak kolay değil bu saatten sonraZaten B planım o ama hücumcu orta saha eksiğim var. DOS olarak Emre Can ve İlkay'ı yetiştiriyoruz ama kaliteli ofansif orta saha olarak bir Coutinho var.
Adam messiyi mundar etti. Aynı messi bende her mac 3 tane iteliyor. Kalede mi oynatıyor napiyorsa artık.
Sessizliğimizi koruyalım lütfen şimdi durdu durdu gece bize patlamasın.
İnşallah patlar yoksa liverpool'u benim durdurmam gerekecek bu işi bana bırakmaları güzel olur ama daha bizim maça baya var o yüzden yavaştan direnç kırılmaya başlamalı .
Adam messiyi mundar etti. Aynı messi bende her mac 3 tane iteliyor. Kalede mi oynatıyor napiyorsa artık.
Takımı yiğit karagöze ver de arsenali ligte tutsun.şike liginde sen de her mac 3 tane itelerdin
eşekler de 3 tane iteler
allah allah
Takımı yiğit karagöze ver de arsenali ligte tutsun.
ciddiyim la messiyi satacaksan bana mutlaka ulaş.hyr
takimi gey topçularla doldurur
ciddiyim la messiyi satacaksan bana mutlaka ulaş.
sorunlu futbolcu diye fiyatta seni madur etmem
ok.şimdilik affettim
@Adem Çakar Shick'i shick'i babaya 11 mio ya el sıkışalım