Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
hee olmadı pmden nolarını yönlendir bakarız icabına.hadlerini bildirdik başkan sorun yok
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hee olmadı pmden nolarını yönlendir bakarız icabına.hadlerini bildirdik başkan sorun yok
diger lıge bakıyomusunuz danyal admırım taktik dehalar mevcut
@Ertuğ Ursavaş reis bu oyunda savunmada beklerin hucüm özellikleri çok önemli mi?
mesela çok iyi bi stoper buldum hücumu hiç iyi değil fakat savunması elimdeki bekten çok çok iyi bu adamı bekte kullanmam yarar zarar bakımından ne farkeder?
Eyvallah reis azdaha stopere gomuyordum son transfer butcesini. Eldeki iki bekle devam edicem artik.Ben eskiden oyunun birincileriyle aynı ligde oynardım adamlar defans hattını komple hücumu yüksek beklerle doldururlardı. Oyun sonuçta matematik olduğu için hücumu yüksek defans oyuncusu her zaman tercih sebebi oluyor.
Ama öyle bir adamın olur ki hücumu 5 olur, stoper oynatırsın her maç gol atar öylesine de çok denk geldim. Hatta şu an Watford'da benim Janmaat hep stoper oynatmama rağmen 3 gol attı. Hiç belli olmuyor bu işler.
Bence yine risk alma, matematiğine uymaya çalış oyunun. Defansı sağlam stoperin varsa bence direkt stoper oynat, bek oynatma.
Ha olur da çok defansif oynamak zorunda kalırsın belki o zaman stoperi de bekte oynatabilirsin.
Manchester United yıldız bir orta saha için düğmeye bastı.
Ahahahahahahah şike operasyonu :d :d
GSC Futbol Federasyonu