Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3tür o şekilde yolladım üstelik 90+ diye seçtim bana 80lik saçma sapan defans oyuncusu getirdi. üstelik beklikle alakaları yoktu reis

enteresan. piyasada adam mı kalmamış. senin kaşif bozuk herhalde. Dün Dani Alves i sattım. Mırın kırın ediyordu. Bileydim sana satardım. 86 ydı ama gücü.

para yetiyorda ihtiyacım ciddili bi bek ve bu adamın defansı çok iyi olsada hucumu düşük değil mi sence hacım? senın aldığın futbolcunun hucumu 40tı diye hatırlıyorum
Evet hucum konusunda Ansaldi daha iyi ama ben bek oyuncusunun hucum gucu 30 ve üstüyse iyi işler yapabileceğini inanıyorum reis. Schemelzerin 3 overall daha yüksek olması aradaki hucum gucu farkını kapatacagını düşünüyorum

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osman SEDEN

Reis bek arıyorsan Danny Rose var 90 overall hücüm gücü 44 yaş 26

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bütün savunmayı beklerden oluşturub daha fazla gol atmayımı planlıyorsun yoksa
ne atması olm gol yememek derdindeyim ben. bugün deplasmanda namağlup liverpoola karşı oynuyacağız elimdeki iki stoperden biri cezalı sağ bek ise sakat

Oyun resmen kafa bulmaya başladı. Elimde 56 milyon para vardı acil orta saha lazım diye Moutinho'yu aldım üstüne forvette de eksik vardı parayı bitirdim. 5-6 gündür 1 tane bile oyuncu önermeyen sistem geldi şimdi Khedira'yı satayım sudan ucuz diyor.

Oyun resmen kafa bulmaya başladı. Elimde 56 milyon para vardı acil orta saha lazım diye Moutinho'yu aldım üstüne forvette de eksik vardı parayı bitirdim. 5-6 gündür 1 tane bile oyuncu önermeyen sistem geldi şimdi Khedira'yı satayım sudan ucuz diyor.
Bana daha hiç önermedi yada denk gelmedim. Androidde önerince nerde görünüyor

Satayim sana xabi alonsoyu.
Ver 38milyon euro al git hayrini gor baskan. Kimseye bu teklifi yapmam

Ulan yedek oyuncularla çıktık Manu karşısına unuttuk yoğunluktan antrenman dan dönenleri oyuna almayı

GSCimbom mobile app

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt