Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak şimdi 4.13 var bende sen cevap atmayaınca tesıslerme kucuk bi meblağa harcadım. şimdi sen bana bi iyilik yap 4.13e bu meseleyı halledelım sonra kalanını telafi ederiz.
yapılan iyiliği unutmam osman sedenle iş yapıyorsun sonucta.
ayrıca teklıf yapmam ıcın oyuncunu staış listesınden cıkar

bak şimdi 4.13 var bende sen cevap atmayaınca tesıslerme kucuk bi meblağa harcadım. şimdi sen bana bi iyilik yap 4.13e bu meseleyı halledelım sonra kalanını telafi ederiz.
yapılan iyiliği unutmam osman sedenle iş yapıyorsun sonucta.
ayrıca teklıf yapmam ıcın oyuncunu staış listesınden cıkar

Canın sağolsun Uzdu reys, yollayabilirsin teklifi

dG2vbr.jpg

Bu aralar para ile çok oynuyorum reys, ucuza alıp yükseğe satma işi kanıma işledi durduramıyorum kendimi

Oyunu tamamen Porto modeline çevirdim, sportif başarı 2. plana kaldı :D
süreklı nasıl satıyorsunuz anlamıyorumkı. şimdi bugun ademin olayına baktım biraz. sanırım işi n püf noktası şu;
bi futbolcuyu ucuza kapatıyorsunuz ama onu tekrar satarken en fazla yuzde 50 veya birazdaha fazla karla satıs listesine kouyorsunuz. bizim bi çoğumuzun artık transfer olmuyor pc bizden oyuncu almıyor diyenlerımız burada hataya dusuyor galıba. futbolcuyu max fiyata satmaya çalısıyoruz.sorun bu olmalı.

süreklı nasıl satıyorsunuz anlamıyorumkı. şimdi bugun ademin olayına baktım biraz. sanırım işi n püf noktası şu;
bi futbolcuyu ucuza kapatıyorsunuz ama onu tekrar satarken en fazla yuzde 50 veya birazdaha fazla karla satıs listesine kouyorsunuz. bizim bi çoğumuzun artık transfer olmuyor pc bizden oyuncu almıyor diyenlerımız burada hataya dusuyor galıba. futbolcuyu max fiyata satmaya çalısıyoruz.sorun bu olmalı.

Reys futbolcuyu max fiyata ligler başlamadan kesin satıyorsun, ligler başladıktan sonra imkansız oluyor genede düşük bir ihtimal 4-5 gün beklersen yada daha fazla satılıyor ama dediğim gibi düşük ihtimal

Bunu bizim ligdekiler biliyor fakat kimse yazmıyor taktik bilinmesin diye:D, bende deneye deneye çözdüm.

Oyuncumuz Osman Seden olsun bunun değeri 10m olsun, sen bunu %100 fazlası+5m ye kesin satıyorsun yani 25m oluyor toplamda, +5 m transfer süresini uzatıyor biraz 15 saate satılıyorsa 24 saat gibi

Değeri 10m den düşük oyuncularda %100+2-3m ye bitiyor.

Bu yazdığım veriler %100 sonuç verir diyemem kendi deneme yanılma sonucu ulaştığım istatiskler

Bunu bizim ligdekiler biliyor fakat kimse yazmıyor taktik bilinmesin diye:D, bende deneye deneye çözdüm.
bukadar hain bi topluluk arasında daha fazla bu kariyeri sürdüremem. italya ligi kulüpleriyle görüşmelere başlıyacağım yakında.

bukadar hain bi topluluk arasında daha fazla bu kariyeri sürdüremem. italya ligi kulüpleriyle görüşmelere başlıyacağım yakında.

Biz çok toy başladık zaten, ben ilk başta oyuncuları değeri ne ise ona satıyordum mesale 10 ise 10'a :D, sonra transfer yapmak istediğimde kulüpler bana kapısını bile açmıyordu. Aç sefil ucuz oyuncu peşindeydik.

Ben yeni bir lige başladım zaten paraya para demiyorum, sürekli oyuncu alıp satıyorum daha iyi bir kadro kurmak için, taktik kısmını oturtum sayılır iyi oyuncular ile nasıl oynanır gibi

Birde ligler sıfırlanmasa çok iyi olurdu, keşke ligler sıfırlanmayan bir oyun bulsak osm tarzında

Biz çok toy başladık zaten, ben ilk başta oyuncuları değeri ne ise ona satıyordum mesale 10 ise 10'a :D, sonra transfer yapmak istediğimde kulüpler bana kapısını bile açmıyordu. Aç sefil ucuz oyuncu peşindeydik.

Ben yeni bir lige başladım zaten paraya para demiyorum, sürekli oyuncu alıp satıyorum daha iyi bir kadro kurmak için, taktik kısmını oturtum sayılır iyi oyuncular ile nasıl oynanır gibi

Birde ligler sıfırlanmasa çok iyi olurdu, keşke ligler sıfırlanmayan bir oyun bulsak osm tarzında
ilk kısımda baya baya küçük emrahın sonradan zengin olup geçmişini anlattığı gibi anlatmıssın :asd:

10 yıl önce falan hattrick diye bi online menajerlik oyunu vardı onu oynuyordum ozamanlar. gerçek kulüpler yoktu gerçek futbolcular yoktu. hazır ligler vardı bi tonda kullanıcı.
o liglerin çok altındaki alt liglerde başlıyordun kariyere.herhangi bi sıfırlanma yoktu.dereceye girersen küme yükseliyordun veya düşüyordun sonraki seneye aynı kadroyla devam ediyordun. fena sayılmazdı ama sürekli yeni isimler sürekli takım içi problemler ister istemez bıktırıyordu.

bazı futbolcuların form durumları kırmızı gözukuyor yani düşük. bunu düzeltebilmek için ne yapmak lazım?
bi iki maç oynatmayıp dinlenseler düzelirler mi?

dFUkJe.gif
Hoaydaaa

Bak bu sistemin transfer işini ben yıllardır düşündüm çözemedim samimi söylüyorum. Yapımcılara sorduğun zaman da random diyip geçerlerdi. Çözebilen varsa helal olsun. Zaten sistem epey değişmiş eskiden en fazla 20 milyona falan adam alırdı sistem şimdi kafasına göre alıyor. Öyle yani şu fiyata koydum kesin alır şu fiyata koydum 5 güne alır gibi bir olayı varsa inan bilmiyorum reis.

dFUkJe.gif
Hoaydaaa

Bak bu sistemin transfer işini ben yıllardır düşündüm çözemedim samimi söylüyorum. Yapımcılara sorduğun zaman da random diyip geçerlerdi. Çözebilen varsa helal olsun. Zaten sistem epey değişmiş eskiden en fazla 20 milyona falan adam alırdı sistem şimdi kafasına göre alıyor. Öyle yani şu fiyata koydum kesin alır şu fiyata koydum 5 güne alır gibi bir olayı varsa inan bilmiyorum reis.
doğrudur reis bakma sen takılıyorum ben yav :asd:
ama bence dediğim gibi bir futbolcuyu max satabilme değerinin altında, kendisini satın aldığımız bedelin yüzde 50karına kolay satabiliriz diye tahmin ediyorum. furkan ve özellikle ademin darpane gibi para baslamarının nedenini başka bi türlü bulamıyorum

furkandan transfer ettiğim stoperi bu şekilde satmayı bi deniyeceğim adamı 4me aldım 8e satmaya çalıscam bakalım eğer olursa bu yönetemi sürekli uyguluyacam

doğrudur reis bakma sen takılıyorum ben yav :asd:
ama bence dediğim gibi bir futbolcuyu max satabilme değerinin altında, kendisini satın aldığımız bedelin yüzde 50karına kolay satabiliriz diye tahmin ediyorum. furkan ve özellikle ademin darpane gibi para baslamarının nedenini başka bi türlü bulamıyorum

furkandan transfer ettiğim stoperi bu şekilde satmayı bi deniyeceğim adamı 4me aldım 8e satmaya çalıscam bakalım eğer olursa bu yönetemi sürekli uyguluyacam

Fikir vermesi açısından yaptığım transferler, 180m satılacak 4 oyuncu var 1-2 güne gelir o parada :D

Ln4Rqz.jpg

6XkvjN.jpg

Son Dakika : Totnım, kırmızı şeytanları 2-1 le geçerek FA cupta çeyrek finale yükseldi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt