Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özgürde çakal cıktı he. baktı gürültü patırdı işine gelmiyor sessiz ve derinden ilerleyip zirve ile puan farkını eritmiş.

Taktik değiştirdim, Watforddan 1, Liverpooldan 3 puan aldım

Yeahhhh

Ne durumda ligin puan tablosu

-Tapatalk-
ilk 2 dısında tablo daha çok değişir

zBnnP6.jpg

ER33v8.jpg

Taktik değiştirdim, Watforddan 1, Liverpooldan 3 puan aldım

Yeahhhh

Bu sezon ikinci felaketi yaşadık. Bir oyuncum maçı sattı diğeri de sakatlandı. Normal sonuçtu.

Bu akşamki maçı da kaybedeceğim yüksek ihtimalle. Bir stoperim sakat, iki tanesi kart cezalısı. Oyuncu satışı bekliyorum, satılmazsa 3-5-2 yapabileceğim kadar bile stoperim yok. Üçüncü stoper olarak defansif orta saha koyacağım.

Bu akşam üçüncü sıraya düşüyoruz yüksek ihtimalle.

Kadroyu ayarlamayı unuttuk iyi mi. O Akinfeev'in kafasına s.çayım ben zaten hazırlık maçlarında bile hayrı yok.

çok şükür bugunde yenıldık

Şöyle bir sağlam maçlara bakayım dedim de bizim Maicon oyunda bile hissettirmiş kendisini :DD

Maicon.webp

Ahahaha 24 hafta olmuş sunderland tek galibiyetini benim çalıştırdığım dönemde almış

FA Cup ta Deplasmanda ilk yarısını 1-0 geride kapadığımız maçta M.City i 79 ve 90+1 attığımız gollerle eledik ve kupada finaldeki rakibimiz Tottenham oldu.

fb2dc1d64a1596ae3a55feb640115aa1.png

9f4bd0ad1b49476a4f2c8ab236a69999.png

Oha Watford resmen tecavüze bağlamış.

Menajeri tebrik ederim.
Kadro ne ?

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Oha Watford resmen tecavüze bağlamış.

Menajeri tebrik ederim.
Kadro ne ?

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Teşekkür ederim Arifciğim kadromuz son derece mütevazı. İnanılmaz bir yokluk içinde hayatta kalma mücadelesi veriyoruz.

Watford 1.webpWatford 2.webp

lig bu akşam bitiyormuş. hatta ilk kupada kazanılmış. şampiyonları tebrik ederim

@Emir Konya Ertuğ Ursavaş

Son düzenleme:
lig bu akşam bitiyormuş. hatta ilk kupada kazanılmış. şampiyonları tebrik ederim

@Emir Konya @Ertuğ Ursavaş

Teşekkür ediyorum Canavar Reis. 1.1 milyar Euroluk kadro değeriyle bütün yokluklara, yetersizliklere karşı duran Watford camiası yöneticilerimizi, futbolcularımızı ve masözlerimizi kutluyorum. Büyük bir başarı öyküsü.

Yeni sezon oynuyor muyuz yoksa yeter mi diyorsunuz?

Teşekkür ediyorum Canavar Reis. 1.1 milyar Euroluk kadro değeriyle bütün yokluklara, yetersizliklere karşı duran Watford camiası yöneticilerimizi, futbolcularımızı ve masözlerimizi kutluyorum. Büyük bir başarı öyküsü.

Yeni sezon oynuyor muyuz yoksa yeter mi diyorsunuz?

benim işler şu aralar çok yoğun ama farketmez bana reis oyunun muhabbeti güzel oluyor oynarım gene. maksat muhabbet dönsün
Vasfi Vural rotamızı belirle reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt