- 3 Temmuz 2012
- 137.977
- 86.847
- 5.338
bakmadım ama ucuza topcu satmam cünkü paraya ıhtıyacım yokTeklifimizi yaptık ahlak kuralları çerçevesinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakmadım ama ucuza topcu satmam cünkü paraya ıhtıyacım yokTeklifimizi yaptık ahlak kuralları çerçevesinde.
bakmadım ama ucuza topcu satmam cünkü paraya ıhtıyacım yok
vasfi o parayla hakanın kramponlarını alamazsın20.000.000 $ Nakit.
vasfi o parayla hakanın kramponlarını alamazsın![]()
biliyorum ama piyasanın ıcıne etmısler transfer lıstesıne bak 35 ver alRecepcim 100 tane orta sahan var :dispirited:
biliyorum ama piyasanın ıcıne etmısler transfer lıstesıne bak 35 ver al
Bu ligde şike çok bariz belli oluyor. Ligde parayi futbolcuya degil hakeme vereceksin ?![]()
Kampa gidilmeyen her maç isabet oranı düşüyor mallık resmen
![]()
-Tapatalk-
Meyer 20.500.000 $ bitsin bu iş.
:d yıne uzucu teklıfler
onemlı olan o degıl kı yaşı ben bıglıayı 91 lık adamı 17 ye verdım burdan bırıne 31 yasında dıye20 Milyona en az 89'luk orta saha alınır Müracaat AC Milan.
onemlı olan o degıl kı yaşı ben bıglıayı 91 lık adamı 17 ye verdım burdan bırıne 31 yasında dıye
Cagliari´yi neredeyse pozisyon vermeden 5:0 ile gecen Sampdoria´nin tribünlerinde renkli görüntüler vardi. Mac sonunda Sampdoria kulübene Bale, Özil, Ribery gibi yildiz futbolculari kazandiran, Aziz Yildirim´a sevgi gösterileri vardi...
YouTube
Aziz Yildirim: "Italya´da tek büyük vardir, o sampdoria kulübüdür"
![]()