- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
vasfikümeye oynuyor yaw 15.ci nasıl oluyor bu
![]()
Vasfi bizim ligde de koskoca manchester united ile 13. sırada. Şaşırmadım. Overrated td kendisi
Tudor bile daha iyi hoca

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vasfikümeye oynuyor yaw 15.ci nasıl oluyor bu
![]()

vasf ne dıyor bunlar ya
kötü lazioyu nerelere getırdım rtaş haklısın..Gerçekler acıdır renkdaş. Adam koskoca AC Milan ile kümede kalma savaşı veriyor, hadi o tesadüf diyelim. manchester united ile 37 haftada 53 puan almış. İddaa'da rrakiplerine basıyor sanırım.
Gerçekler acıdır renkdaş. Adam koskoca AC Milan ile kümede kalma savaşı veriyor, hadi o tesadüf diyelim. manchester united ile 37 haftada 53 puan almış. İddaa'da rrakiplerine basıyor sanırım.
ne kümesi ya 6.yız ligde avrupadayız bi aksilik olmazsa.
Sizin lig ne zaman bitiyor beyler
Hee takım seçmeyip bekleyelim o zaman.İlk 8 seçilirse kıyısından giriyorum oyunda özel Şampiyonlar ligi var onu mu oynayacağız belli oldu mu?5 gün sonra
Hee takım seçmeyip bekleyelim o zaman.İlk 8 seçilirse kıyısından giriyorum oyunda özel Şampiyonlar ligi var onu mu oynayacağız belli oldu mu?
Beyler 23 puan fark atmisiz cl yi de direk bana verin bence
sizin lig daha ne zaman btiyor reisLigte 4.lüğü ve menajer puanında ilk 8i garantiledik sayılır.![]()
sizin lig daha ne zaman btiyor reis
Su anki durumda katılıyorsun.Şampiyonlar ligine biz katılamıyormuyuz ?