- 27 Ocak 2010
- 138.985
- 105.207
- 5.648
Giorgio Chiellini'nin transferi için kulübü Juventus FC ile görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
AC Milan
KAP
AC Milan
KAP
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hic mac yapmadık rtaş bı aydınlat biziHazırlık maçlarının skoruna aldanmayın büyük hata edersiniz
İstatistiklere önem vermek lazım ve rakibin taktiğine uygun dizilişi bulmak gerek ben öyle düşünüyorumhic mac yapmadık rtaş bı aydınlat bizi
Bugun once Alisson Roma dan Lazio kulubune satildi, aradan bir kac saat gecti ve bu defa Alisson tekrar Roma'ya geri satildi.
Tuhaf tuhaf isler![]()

Adamın degerini kaybedince anladim.Bugun once Alisson Roma dan Lazio kulubune satildi, aradan bir kac saat gecti ve bu defa Alisson tekrar Roma'ya geri satildi.
Tuhaf tuhaf isler![]()
Ben alacaktım sonra vazgeçtimAdamın degerini kaybedince anladim.
Bugun once Alisson Roma dan Lazio kulubune satildi, aradan bir kac saat gecti ve bu defa Alisson tekrar Roma'ya geri satildi.
Tuhaf tuhaf isler![]()

Alex Sandro,Mandzukic,Cuadrado satılık beyler.Teklif verenlerle görüşelim özelden.
Parada anlaşırsak neden olmasın.3unu de bana satar misin
Futbol baronları açıklama yapmaz boşver.Yaw messiyi almaya param yetmiyordu o yüzden 1-2 saatliğine recepten borç almış oldum. Takas bir an evvel bitsin diye acele ettik![]()
Parada anlaşırsak neden olmasın.