Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadrosunda Messi, Ronaldo ve bunların ayarında oyuncuları olan ligin para babaları yada zengin çocukları kadrolarında pek fazla kullanmayacaklari iyi oyuncuları ligin orta sıralarinda yer alan mütevazı takımlara en düşük fiyatlardan vermeleri halinde ligler başlamadan önce manevî açıdan doygunluğa ulaşarak zafere giden yolda ciddi motivasyon olacaktır. Saygılarımla ??

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15534652_359411781093060_612250899464585216_n.jpg

@Emrah Yıldırım

Son düzenleme:
Sol bekimide aldım lucas digne

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadrosunda Messi, Ronaldo ve bunların ayarında oyuncuları olan ligin para babaları yada zengin çocukları kadrolarında pek fazla kullanmayacaklari iyi oyuncuları ligin orta sıralarinda yer alan mütevazı takımlara en düşük fiyatlardan vermeleri halinde ligler başlamadan önce manevî açıdan doygunluğa ulaşarak zafere giden yolda ciddi motivasyon olacaktır. Saygılarımla ??

Perotti ve florenziyi normal fiyatlarının altında listeye koydum ama alan yok. Şimdi 15e al 22den listeye koy yarın sabah sistem alır. Sistem almazsa geitirin ben alacagim. Bu kampanyamızın suresi 20:00da bitmektedir. Para babası olarak daha ne yapabilirim.

Sol bek ho

Perotti ve florenziyi normal fiyatlarının altında listeye koydum ama alan yok. Şimdi 15e al 22den listeye koy yarın sabah sistem alır. Sistem almazsa geitirin ben alacagim. Bu kampanyamızın suresi 20:00da bitmektedir. Para babası olarak daha ne yapabilirim.
Transfer listesindeki oyuncularimdan istediğim paraları alırsam değerlendirmek isterim.

Florenzi Resmen Udinese'de!

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom.com mobile app

badbee96d8522b5b86f555a0ca475d61.jpg

Lig baslasin!!

SON DAKİKA - AC Milan forvetini arıyor!!!

Mehmet Arslaner abi sana zahmet Del Sole yi bana 1,03M satarmısın. Muhtemelen sen bu oyuncuyu kullanmayacaksın:)

Kingsley Coman'ın transferi için kulübü FC Bayern Münih ile görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

AC Milan

KAP

TRANSFER - Kingsley Coman AC Milan'da!

fcbhippo-largesixteentonine-1493297361.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt