Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schick´i satmak icin neler neler yaptim. Adam 78´den 83´e gelisti.

Yine de yildiz diye Jackson Martinez´e tutup, kendisini satmaya calisiyorum hala...

Tam bir Aziz Yildirim gibiyim. :(

Schick´i satmak icin neler neler yaptim. Adam 78´den 83´e gelisti.

Yine de yildiz diye Jackson Martinez´e tutup, kendisini satmaya calisiyorum hala...

Tam bir Aziz Yildirim gibiyim. :(

shicki listeden çıkarsan jcksonı alacaktım senden ancak 3 forvet zorunuluğundan dolayı jacksona teklif yapamadım yerine izquardo yu almak zorunda kaldım

Disardayim takimin basinda olamayacigim simdiden bu zorlu deplasmanda takimimiza basarilar diliyorum..messi sov olacak gibi gozukuyor aksama

Lan benim 11imde hic siyahi oyuncu yok (Cyprien haric) . Hatta takimda yok (Alvesi saymiyorum)

Benim bu Janssen galiba gol atma özürlü. Satacam . Iyi gelisiyor ama gol özürlüsü la bu

Bende büyük umutlarla 21,21M Benfica dan Salvio diye bir forvet aldım ama adam hiçbir maçta gol atamadı. Bu geceki maçta da gol atamazsa satıp başka oyuncu alacağım.

LAZİO'nun GAY oyuncusu maca dklar kala acıklamalarda bulundu..
zJ1Ee_s-200x150.gif

baldekeita.jpg.56f87cdb69f5801c83d455edfb2c0c48.jpg

Rakibimizi küçumsemeden her maça eşit çalışıyoruz bu maçıda alacagımızdan eminiz arkadaşlarımıza güvenim tam.

Balde hakkında cıkan gay haberlerinin sorulması üzerine erkek adam erkek s demis mactan önce gazetecilerle ufak bi sorun yaşamıştır.

Son düzenleme:
CAGLIARI'DE NEFES KESEN SON

89. Dakika'da Miangue ile gol bulan Cagliari 2.macinda Pescara'ya karsi ilk galibiyetine ulasiyor.

böyle takımın ıcıne edeyım ılk yarı 4 gol atmısız 2. yarı 0 gol

2. Hafta sonuclari

0f5f2e08d9f0642d4c094089d0224a99.jpg
5e328a9e3c1d83ac4325d84cf1f1f76c.jpg
c8f8f9ef214a3b200b7a377af408f376.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt