Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha az para vermesine rağmen greenpeace'yi sponsor yaptım arkadaşlar bilmem ne kadar farkındasınız.

Ciko erman yildiz transferi yaspmis. Demekki lig bu hafta kizisacak.

*Çikoermanfanclub

Bu konuda hassasım, dikkat etmenizi rica edeceğim. AKP-AK parti gibi düşünebilirsiniz, o kadar hassasım bu konuda :D

Vallahi öyle yeterse yeter, gol yememeye yönelik bir takım oluşturuyorum.

@Tanju Karayel:

Kenk sana bir süt kuzusu vermistim zamaninda, ne ettin o cocugu ? Skrinjar miydi neydi. Iyi bir bedele verdigimi hatirliyorum, memnunmusun ? Biz müsterilerimizin memnuniyeti icin variz. :)

fft31_mf7106582.Jpeg

Transferleri tamamladik, artik rahat rahat Udinese macimizi izleyebiliriz. Ohhh, dünya varmis...

@Tanju Karayel:

Kenk sana bir süt kuzusu vermistim zamaninda, ne ettin o cocugu ? Skrinjar miydi neydi. Iyi bir bedele verdigimi hatirliyorum, memnunmusun ? Biz müsterilerimizin memnuniyeti icin variz. :)

adem bendende oyuncu alırmısın bende senden aldığım parayla hayriden adam alıcam, hayride çoğalan paralarıyla üst düzey oyuncular alıp crotone u zirveye çıkaracak bu işbirliğine varmısın?

adem bendende oyuncu alırmısın bende senden aldığım parayla hayriden adam alıcam, hayride çoğalan paralarıyla üst düzey oyuncular alıp crotone u zirveye çıkaracak bu işbirliğine varmısın?

Muhsabiciye sordum, ancak 1.8 milyon var dedi. Tüm parayi harcadik, ama udinese macindan sonra bu para yükselirse, elbette bir girisimimiz olur.

Isbirliginizin de destekcisiyim, yeter ki maclarimizda insaata dogru iscileri yollayin. En yakin zamanda store calismalariniza destek verecegimizden, emin olabilirsiniz.

Muhsabiciye sordum, ancak 1.8 milyon var dedi. Tüm parayi harcadik, ama udinese macindan sonra bu para yükselirse, elbette bir girisimimiz olur.

Isbirliginizin de destekcisiyim, yeter ki maclarimizda insaata dogru iscileri yollayin. En yakin zamanda store calismalariniza destek verecegimizden, emin olabilirsiniz.

6 duruma göre 12 puanın cepte ;) çabamız dostluk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt