- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Daha az para vermesine rağmen greenpeace'yi sponsor yaptım arkadaşlar bilmem ne kadar farkındasınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha az para vermesine rağmen greenpeace'yi sponsor yaptım arkadaşlar bilmem ne kadar farkındasınız.
Abi üzülerek söylüyorum ki kazıklanmışsın.
-Tapatalk-
O kadroya rağmen aramızda yalnızca 2 puan olması sanada ilginç geldi mi ?
Kovulma korkusu ?chievo kampa gitmiş
şampiyon mu olucaksınız????
taptap
Ciko erman yildiz transferi yaspmis. Demekki lig bu hafta kizisacak.
@Tanju Karayel:
Kenk sana bir süt kuzusu vermistim zamaninda, ne ettin o cocugu ? Skrinjar miydi neydi. Iyi bir bedele verdigimi hatirliyorum, memnunmusun ? Biz müsterilerimizin memnuniyeti icin variz.![]()
adem bendende oyuncu alırmısın bende senden aldığım parayla hayriden adam alıcam, hayride çoğalan paralarıyla üst düzey oyuncular alıp crotone u zirveye çıkaracak bu işbirliğine varmısın?
Muhsabiciye sordum, ancak 1.8 milyon var dedi. Tüm parayi harcadik, ama udinese macindan sonra bu para yükselirse, elbette bir girisimimiz olur.
Isbirliginizin de destekcisiyim, yeter ki maclarimizda insaata dogru iscileri yollayin. En yakin zamanda store calismalariniza destek verecegimizden, emin olabilirsiniz.
nasıl anlıcaz onuYine antreman kampi bravo